Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A szülés miatt meghíztam, és már nem kellek
a páromnak.
Figyelt kérdés
Januárban született egy kisfiunk, és 20 kilót felszedtem. A párom hozzám sem nyúl, ma az is kiderült, hogy azért, mert nem tetszik neki, hogy meghíztam. Borzasztóan kiborultam, hiszen az ő gyermekét hordtam a szívem alatt. Mérgemben azt mondtam, hogy mostmár nem is akarok lefogyni, meg hogy keressen magának egy vékony szeretőt. Nagyon fáj, hiszen én ugyanaz az ember maradtam, igaz súlyfelesleggel.... Ti ezt hogyan reagálnátok le?
Ha minden ilyen egyszerű lenne, lenne már pár gyerekem....ettől én egy kicsit erkölcsösebbnek tartom magam. :(
2009. júl. 22. 20:15
3/23 anonim válasza:
és ha neki lesz sörhasa?
...
2009. júl. 22. 20:28
4/23 anonim válasza:
Szerintem undorito dolog a párodtol,mondd meg neki hogy ez nagyon fáj neked, és te mindent megteszel annak érdekében hogy ujra a régi formádat hozzd de ehhez idö kell!Foglalkozz a gyerekkel és ne vele!Örüljön hogy megajándékoztad egy gyerekkel!
2009. júl. 22. 20:28
5/23 anonim válasza:
Szia!
Hát elég szomorú, hogy a párod, aki elvileg szeret Téged, így viselkedik. Ha szeret így is el kellene hogy fogadjon. Próbáljátok ezt megbeszélni, és ha gondolod, próbálj meg fogyózni egy kicsit.
2009. júl. 22. 20:33
6/23 anonim válasza:
Én is felszedtem a szülés után,de a párom így is szeret!Tedd fel magadnak és persze neki azt a kérdést hogy szerelmes e még beléd!!Nem elég hogy szeret e,mert persze hogy szeret mert gyermeket szültél neki és vele élsz természetes hogy szeret mert ha nem akkor nem lenne melletted,,itt az a kérdés SZERELMES E beléd!!Lehet kihült már,mert ha szerelmesek vagyunk nem szeretünk ki pár kiló miatt!!!Sajnos én így látom!!!!Próbálj meg kicsit fogyózni,most én is rászedtem magam pár napja!!!Én is szeretnék kicsit jobban tetszeni a páromnak!!Ha gondolod írj hogy hogyan sikerült!!puszillak és a legjobbakat és jó egészséget nektek!!!!
2009. júl. 22. 20:33
7/23 anonim válasza:
O menyi idiota!!
Az utolsoval egyetertek.
Jol mondtad a parodnak.
Ne hagyd magad.Ha szeret szeressen igyis.
2009. júl. 22. 20:34
8/23 A kérdező kommentje:
Sokáig szoptattam, így nem foglalkoztam a fogyókúrával. Nagyon fáj, rá sem bírok nézni. Hiszem erőmön felül próbálok megfelelni neki is, meg a babának is. Ráadásul a babóm most fogzik, így alig alszom. Még én gondoltam azt, (mivel kivételesen szépen elaludt délután) hogy meglepem, és kedveskedek neki, pedig kezem lábam összeakad olyan fáradt vagyok, erre ezt kapom. Persze, hogy szeretnék lefogyni, de számomra fontosabb az, hogy a baba mindent megkapjon, mint az, hogy fitt, frissen sminkelt cicababa legyek. Rosszul látom?
2009. júl. 22. 20:39
9/23 A kérdező kommentje:
20:33-as! Elbőgtem magam a válaszodon! KÖSZÖNÖM!
2009. júl. 22. 20:40
10/23 anonim válasza:
Nem tudom, miért kellett lepontozni, és leidiótázni, mikor én is csak azt írtam, amit a 20.33-as, csak kicsit másképpen. De mindegy!
Értesd meg a pároddal, hogy Neked most nagyon nehéz, és tényleg fontos a szoptatás, és amiatt nem is szabad fogyózni (védőnőként csak tudom). Majd, ha már tudsz, és nem szoptatsz, elég erőd lesz hozzá, akkor kezdd el. Inkább ő is besegíthetne Neked, hogy ne légy annyira fáradt. És örülhetne, hogy sok anyával ellentétben, Te odafigyelsz rá, és próbálkozol nála.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!