Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A szülés miatt meghíztam, és már nem kellek a páromnak.
én pasi vagyok...
elég nagy konfliktust teremtett köztetek ez ugylátom.... igazából igyis ugyis két dolgot tehetsz, megprobálsz lefogyni, vagy hagyod a dolgot.. de ha hagyod sztem elhagy... gondolom ha megkérdezném hogy mit reagálnál arra hogy ha a párod hízna el, azt felelnéd hogy szeretnéd tovább.. de ha ő olyannak szeretett, amilyen voltál, akk nemnagyon tudsz mit tenni.. ha vársz még valamit ettől a kapcsolattól, probálj fogyni... vagy hagyd el.. (ugye nem kel ecsetelnem hogy egy kanos pasi mit tesz egy idő után ha már elege van?) sajnálom hogy ez történt veletek. remélem megoldódik
minden jót
A válaszom kezdj el diétázni és add le a felesleget! Ha lehet ésszel diétázz és ne a hülye sztárdiétákat csináld...
Feleségem 3-om gyereknek adott életet és a legtöbb ami felesleg rajta maradt az 7kg volt a második szülés után.
A 20kg plusz súly igencsak sok. Nemcsak a párodnak nem tatszik hanem valld be neked se. Az egészségügyi oldalát ugye nem kell ecsetelnem? Ráadásul mivel a túlsúly javarészt a rossz táplálkozásból ered a gyereked is ki lesz téve annak hogy túlsúlyosként élje le az életét.
Sok zöldség és fehér húsok! Fogyni egyszerű dolog csak ésszel kell csinálni. Kérd a párod segítségét is a életmód váltáshoz és könnyebb lesz.
35/F
23:21!
Gondolom Te is a népszerű "erősebbik" nemet képviseled. Szégyeld magad, és kívánom, hogy soha ne kerülj ilyen helyzetbe. A válaszoddal magadat minősítetted! A többieknek pedig köszönöm a válaszokat. Le fogok fogyni, de még csak 5 hónap telt el a szüléstől. Nem hiszem, hogy olyan nagyon le lennék maradva. Világ életemben 50-52 kiló voltam.
Kérdező ne haragudj amit írok,de én már elhagytalak volna bizony a gyereket felnevelem de kerestem volna egy vékony dekoratív nőt.Testépítéssel foglalkozok jó alakú férfi vagyok 24 éves sikeres vállalkozó,mielőtt jönne valaki,hogy te csak ezt csinálod.
Az én csajom tőlem 14 évvel idősebb 50kg és amikor született egy gyereke(nem az enyém a gyerek) akkor max 53kg volt,sportolni kell kajára figyelni ennyi,az örömapák így nézték,hogy karcsú vékony derekú nő és SZÜLT nem hitték el amíg nem hozták a kisfiát.
Tedd meg érte mert el fog hagyni ezt nekem hidd el.
Fogadj el így is ezt annyira nem szeretem egy nőtől hallani holott mi a p_csátokat is kinyaljuk szó szerint is.Ép testben ép lélek.
Vagy elmegy a pasid.
Bármi ami kell fizesd meg az árát.-Kiyosaki
Kedves utolsó, nem mindenki Rubint Réka. Örülj, hogy ilyen szerencsés a pàrod, örülj, hogy nem kapott terhességi cukrot, toxémiát, nem vizesedett, nem volt veszèlyeztetett terhes, nem kellett feküdnie...
Bár nem tudom, hány deka volt a gyereke, mikor egy átlagos újszülött kb 3 és fèl kg, a magzatvíz súlya durván szintén ennyi, a lepénynek is van súlya, a mellek is megduzzadnak, ha számolsz egy kicsit, akkor én annyira nem dicsekednék azzal, hogy 3 kg volt a difi a normálhoz képest.
Te meg nem szültél, úgyhogy ne oszd az észt, nem tudod, milyen időszak ez..
(Rajtam is volt 20 kg plusz. 10 még terhesség előtt jött fel, 10 meg terhesség alatt.
Leadtam. De ehhez másfél év kellett. Ha valaki akkora sz@r, hogy nincs tekintettel arra, hogy a nője szült, és kb 1 év, hogy visszaálljanak a dolgok, az a szememben nem igazi férfi...)
Kedves utolsó.
Ez nem szerencse elhatározás kérdése,hogy igenis jó nő akar maradni és egyre jobb akar lenni,nem hiába tudott megtartani engem.Sportolni kell,van,hogy este 11kor áll neki pluszban edzeni,ahogy én is,tegnap speciel 11kor mentem le edzeni 8 és fél óra meló és angolo óra után egy iszonyatos derék fájdalommal edzeni,de akkor is lementem és megcsináltam erről van szó,mi nem vagyunk lusták tenni az alakunkért mind pénzben mind időben mind sportban.
Csak fel kell kelni a fotelből nem kifogásokat keresni,hogy miért nem hanem,hogy miért IGEN
Kedves utolsó, amikor egy kórházi ágyon fekszel hónapok óta veszélyeztetett terhesként, és azon imádkozol, hogy ne kelljen megszülnöd a gyereket, mielőtt kifejlődik a tüdeje, és hetente látod gyászolni az aktuális szobatársadat, aki elveszítette a kisbabáját, akkor nem elhatározás kérdése a sport, amikor toxémiától vizesedsz annyira, hogy 2-3 nap alatt hízol 10 kilót, akkor hiába étkezel egészségesen. És hidd el, ilyen helyzetben változnak a prioritások is. Nem az érdekel többé, hogy 50 kg legyél, hanem az, hogy túléljétek. Nem jó nő szeretnél lenne, hanem édesanya, aki nem veszíti el a kisbabáját.
Kedves kérdező, nem ismerem a párodat, nem tudom megítélni, miért mondhatta ezt. Talán nem csak esztétikai a probléma, hanem a megváltozott élethelyzet is nyomasztja, hiszen az apaság sem könnyű feladat, ahhoz is fel kell nőni, abba is bele kell tanulni, csak rosszul sikert kommunikálnia. Persze az is lehet, hogy jelenleg tényleg nem talál vonzónak - megmondom őszintén, a szülés után, amikor még szoptattam, súlyfelesleggel én sem találtam magamat annak. Ugyanakkor azzal is tisztában voltam, hogy amint a sebek begyógyulnak, illetve abbahagyom a szoptatást, azonnal drasztikus lépéseket tehetek a testem eredeti állapotának normalizálásáért. Ezt meg is tettem, 37 évesen is ugyanúgy fel tudom venni a szalagavatómon viselt ruhámat, és nyilvánvalóan Te is meg tudod tenni majd, ahogy a körülmények változnak.
Ami szerintem az igazi gond, hogy míg a test könnyebben regenerálódik, az érzelmi sérülések, amelyeket akarva-akaratlanul okoz a párod, sokkal nehezebben. Remélem, hogy lesz alkalmatok megbeszélni ezt az ügyet, és talán kiderül, hogy van-e más is a háttérben, vagy egyszerűen csak egy felszínes esztétikai értékítélet áldozata lettél. Beszéljetek róla, ártani nem árthat. Nagyon drukkolok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!