Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltak már meg? Ha igen hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltak már meg? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés
Írjátok ki magatokból. ;)
2012. aug. 16. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan még tudomásom szerint nem volt,csak olyan,hogy a csaj azért akart velem szakítani,mert más kellett neki,de az még el is menne,hisz nem vagyok valami nagy durranás,de egy dagadt,gyenge,alkoholista 30 éves pasival,aki még az anyjával él,az már kicsit sok volt.
2012. aug. 16. 19:04
 2/4 Kleo25 ***** válasza:
Igen az előző párkapcsolatomban a szomszéd nővel aki most a felesége lett ez rám nézve egy kicsit gáz, de ha a kapcsolatukat nézve akkor én jártam jobban. Tulajdon képen fény nem derült rá konkrétan de megéreztem hogy nincs valami rendben túl sokat járt át hozzá, meg minden. Én változtattam szó nélkül és köszönés nélkül el költöztem tőle. Életem legjobb döntése hogy nem maradtam vele együtt.
2012. aug. 16. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Sose csaltak meg, nem adok rá okot, és alapból ki tudom fogni a rendes pasikat. Ez az én csodás természetfeletti képességem.
2012. aug. 16. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Randiztunk, ismerkedtünk 2 hónapig. 1,5 hónap után elmondta, hogy szeret engem, legalábbis többet érez, mint barátság, de nem szeretne kapcsolatot, mert rossz tapasztalata van az exével - aki megcsalta. Én szerettem. Ráhagytam az egészet, tudtam, hogy én nem csalnám meg, mert egyrészt szeretem, másrészt meg, ha valami gondom lesz vele, akkor szépen elmondom, és legfeljebb szakítunk. Pár hét múlva aztán mégis "beadta" a derekát, és összejöttünk. Egy hét múlva szakított velem, azzal az indokkal, hogy neki nem való párkapcsolat, és még mindig a volt barátjára gondol (aki előttem 1 éve volt neki). Ellökött magától, elhidegültünk "emberileg is". Aztán egyik nap kaptam tőle egy e-mailt, hogy be kell vallania, hogy ezalatt a szemvillanásnyi kapcsolatunk alatt nagyon sokszor megcsalt - aznap is, mikor összejöttünk - mert ez kellett neki, hogy fel tudja dolgozni, hogy őt is megcsalták régen.

Nem esett jól, nagyon dühös voltam rá, de belegondoltam, hogy milyen jellemtelen, gyenge alaknak kell lenni ahhoz, hogy valaki erre vetemedjen, és már csak sajnálom. Szegény előtt még nagyon sok belső munka áll, hogy ezt kijavítsa. Én pedig továbbléptem. :)

2012. aug. 16. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!