Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket csaltak már meg? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aftersex kérdése:

Titeket csaltak már meg? Ha igen hogyan? +1 kérdés lenn

Figyelt kérdés
jó lenne a tudat hogy nem csak velem történik..., a barátnőm otthagyott egy másik pasiért, akivel már hetek óta együtt volt velem párhuzamba. a lány szakított velem smsben, de nem meri elmondani hogy mi, miért és hogy történt. talán nem is kéne elvárnom tőle?
2009. nov. 24. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:

attól függ mennyi ideig jártatok, ha huzamosabb ideig,akkor elvárhatsz annyi tiszteletet szerintem hogy indokolja is. bár ha sms-ben szakított gondolom nem volt valami hosszú dolog,vagy nemtudom.

és igen csaltak már meg.mástól tudtam meg,elmondtam neki és utána vallotta be. ennyi

2009. nov. 24. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyáva ribanc. Bocs, ha megbántottalak.
2009. nov. 24. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is csaltak már meg,egy sms miatt bukott le a pasim,meg egy nem fogadott hívás miatt.Elég megalázó volt.Ne várd,hogy elmondja az igazat,úgysem meri,mert gyáva és gerinctelen.Jobb lesz,ha hagyod a fenébe,úgyis mindegy már,mi történt,az a lényeg,hogy nem kellesz neki,és kész.Találsz nála ezerszer jobbat is,hidd el!
2009. nov. 24. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod leszmjad hogy ö sem kell a pasinak és majd visszakéreckedik hozzád...de ne engedd meg mert aki egyszer az tudod mégegyszer meg még1x... sokkal jobban fog fájni neki ha ugycsinálsz mintha nem is érdekelne téged...
2009. nov. 25. 00:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Naaa, azért a száját visszaengedheti derékmagasságig néha, nem?
2009. nov. 25. 03:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Igenn:)Az utobbi két barátnőm:)

Hiddeel jo a singli élet:D

17/F

2009. nov. 25. 21:23
 7/9 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat... annyi volt előzmény hogy 1-2 évig barátok voltunk és én gondoltam hogy lehetne esetleg több is a dologból... és amint most kiderült a csaj már kavart a másik sráccal akkor amikor mi elkezdtünk járni... am több mint 2 hétig tartott
2009. nov. 26. 19:35
 8/9 A kérdező kommentje:
gyáva... igen... az gondoltam ha már barátok voltunk és ilyet csinált legalább elvárhatok annyit hogy személyesen elmondja az igazat... de már nem először csalódom benne...
2009. nov. 26. 19:37
 9/9 A kérdező kommentje:
ejnye :D de sok idő telt el, és visszagondolva elég szánalmas dolog volt tőlem interneten nyafogni. btw még mindig kapcsolatban a csaj, de nyáron megdugtam a pasija mellett. sweet revenge :D
2012. okt. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!