Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aftersex kérdése:
Titeket csaltak már meg? Ha igen hogyan? +1 kérdés lenn
Figyelt kérdés
jó lenne a tudat hogy nem csak velem történik..., a barátnőm otthagyott egy másik pasiért, akivel már hetek óta együtt volt velem párhuzamba. a lány szakított velem smsben, de nem meri elmondani hogy mi, miért és hogy történt. talán nem is kéne elvárnom tőle?2009. nov. 24. 22:45
1/9 anonim válasza:
attól függ mennyi ideig jártatok, ha huzamosabb ideig,akkor elvárhatsz annyi tiszteletet szerintem hogy indokolja is. bár ha sms-ben szakított gondolom nem volt valami hosszú dolog,vagy nemtudom.
és igen csaltak már meg.mástól tudtam meg,elmondtam neki és utána vallotta be. ennyi
2/9 anonim válasza:
Gyáva ribanc. Bocs, ha megbántottalak.
3/9 anonim válasza:
Engem is csaltak már meg,egy sms miatt bukott le a pasim,meg egy nem fogadott hívás miatt.Elég megalázó volt.Ne várd,hogy elmondja az igazat,úgysem meri,mert gyáva és gerinctelen.Jobb lesz,ha hagyod a fenébe,úgyis mindegy már,mi történt,az a lényeg,hogy nem kellesz neki,és kész.Találsz nála ezerszer jobbat is,hidd el!
4/9 anonim válasza:
Tudod leszmjad hogy ö sem kell a pasinak és majd visszakéreckedik hozzád...de ne engedd meg mert aki egyszer az tudod mégegyszer meg még1x... sokkal jobban fog fájni neki ha ugycsinálsz mintha nem is érdekelne téged...
5/9 anonim válasza:
Naaa, azért a száját visszaengedheti derékmagasságig néha, nem?
6/9 anonim válasza:
Igenn:)Az utobbi két barátnőm:)
Hiddeel jo a singli élet:D
17/F
7/9 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat... annyi volt előzmény hogy 1-2 évig barátok voltunk és én gondoltam hogy lehetne esetleg több is a dologból... és amint most kiderült a csaj már kavart a másik sráccal akkor amikor mi elkezdtünk járni... am több mint 2 hétig tartott
2009. nov. 26. 19:35
8/9 A kérdező kommentje:
gyáva... igen... az gondoltam ha már barátok voltunk és ilyet csinált legalább elvárhatok annyit hogy személyesen elmondja az igazat... de már nem először csalódom benne...
2009. nov. 26. 19:37
9/9 A kérdező kommentje:
ejnye :D de sok idő telt el, és visszagondolva elég szánalmas dolog volt tőlem interneten nyafogni. btw még mindig kapcsolatban a csaj, de nyáron megdugtam a pasija mellett. sweet revenge :D
2012. okt. 6. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!