Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? (trollokat nem kérek)

Figyelt kérdés
Három éve járok a barátnőmmel, de kezdenek az érzelmeim halványulni, amiket felé táplálok. Nincs harmadik meg semmi, egyszerűen érzem h már nem vagyok szerelmes. Szakítani szeretnék, de anno volt egy gerincsérvem és majdnem lebénultam, újra kellett tanulnom járni. Ő végig mellettem volt ezekben a nehéz időkben, és támogatott, hihetetlenül sokat segített. Emiatt lelkifurdalásom van hogy ilyenek jutnak eszembe h szakítás. Egy vicc amúgy h itt kérdezem, de... a barátaim véleménye megoszlik. Szerintetek?

2012. aug. 16. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

És az szerinted jó a lánynak, ha csak hálából vagy vele?

Ha felmerül a szakítás gondolata, akkor az okkal. Persze érdemes végiggondolni, hogy mi lehet az ok, mi hiányzik a kapcsolatból, meg lehet oldani közösen. A szerelem elmúlik, ez törvényszerű egy hosszabb kapcsolatban, helyette más érzések jönnek. Ezt különítsd el egymástól, hogy csak erről van-e szó, mert akkor fel lehet csiholni a dolgokat, vagy probléma is van. De dönteni neked kell.

2012. aug. 16. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet neki kéne ezt elmondanod, aztán vagy együtt kitaláltok valamit, hogy visszajöjjenek azok az érzelmek, vagy elbúcsúztok egymástól... Oké, hogy melletted volt, de úgy meg hazudnál neki ha emiatt lennél mellette
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnél többet vele együtt, akkor beszéld meg vele, hogy szerinted mekkora áldozatot tett, és te ezt nagyra értékeled. Nem szeretnéd megsérteni, de te csak a legjobb barátja szeretnél lenni. Szeresd úgy mint egy testvért! :)
 4/7 anonim ***** válasza:

A barátnőd biztosan nagyon szerethet téged, ha még ilyen nehéz időkben is végig melletted volt és támogatott!

De az érzelmeknek sem lehet parancsolni!

Ha nem érzed már azt, mint régen, úgy sem fog az az érzés visszatérni ...

A szakítással így is-úgy is megbántod majd őt, de ha valaki fejében megfordul az, hogy szakítás, onnan nincs visszaút ...!

19/L

2012. aug. 16. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Fontos amit az első mondott:kevés embernek adatik meg, hogy a párját közös életük végéig ugyanolyan lángolva szeresse.

De legalább ilyen értekesek egy kapcsolatban a lángolás után "maradó", illetve újonnan kialakuló érzések. Szeretet, a közös jövőbe vetett hit, a közös célok elérése közben érzett öröm, stb.

Tisztázd le magadban kérdező, hogy megszűntek, vagy átalakultak az érzelmeid.

2012. aug. 16. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csak még nincs akit dugj, ezért nem szakítasz vele. Amint találsz mást, akit megfektethetsz, egyből ott fogod hagyni. Vagy vele maradsz és félrek.úrsz, mert már nem fogsz iránta érezni semmit.

Szakíts most, az a legtisztább és a legbecsületesebb amit tehetsz.

2012. aug. 16. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Nehéz eset.

A szerelem fontos,de nem minden.Akárki akármit mond,én úgy gondolom nincs olyan szerelem ami örökké tart vagy teljes lánggal ég.Halványul minden vagy átalakul.

Kereshetsz másik lányt,de nem biztos,hogy Ő is veled lesz minden nehéz pillanatban ,az viszont 100%,hogy az a szerelem is megszelídül majd idővel.

Én is így voltam.6Éve vagyok a párommal,hiányzott az uj,hogy érezzem milyen az igazi lángoló szerelem.

De felidéztem a kezdeti pillanatokat,azt az embert akibe és amiért beleszerettem.Ránézek a páromra és Ő ugyanaz az ember aki akkor.Akiért mindent megtettem volna,remegtem,hogy megcsókolhassam és vártam minden találkozást.

Talán már ismerem a rossz szokásait és tudom,Ő sem tökéletes(mint ahogyan egy ember sem)de jó tudni,hogy az enyém és kitartok mellette,nem állok el ettől,akármilyen hülye hormonok miatt,amik pár hónapra boldogságot hoznak talán.

De kinek hogy ...

22/l

2012. aug. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!