Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden egyes ciki/gáz helyzetben rákvörös lesz a fejem? A többi lentvan. Márnagyon kezd idegesíteni, és ez olyan gáz nekem, mi az oka?
Figyelt kérdés
Nem vagyok önbizalom hiányos, se kisebbségi komplexusom sincs, de ha mondjuk órán mindenki előtt engem szid le a tanárom és mélyen a szemembe nézz iszonyat vörös fejem lesz akkor....vagy ha egy baráti társaságan vki vmit mond ami nekem égő akkor is rögtön beindul a pirosfejem, és ha még ráis kérdeznek hogy miért akkor mégjobban, vagy ha mindenki előtt kell vmit színészkedtem (szakkör) akkor vmit elrontok és akkor megmondják hogy kell, szintén rák vörös leszek, miééért?2012. aug. 11. 14:36
2/4 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, nagyon könnyen elpirulok és én se nagyon tudom megmagyarázni hogy miért:D volt hogy kihívott felelni a tanár és még bele se kezdtem de egyből éreztem h elvörösödtem. ha előre megpróbálod felkészíteni magad,mikor olyan helyzetbe kerülsz hogy esélyes az elvörösödés akkor talán sikerülhet megúsznod:)
3/4 anonim válasza:
Szervezetünk ekkor – az elsápadással ellentétben – nem harcra vagy menekülésre készül; sokkal inkább arról van szó, hogy agyunk vérellátása növekszik, hogy kellő mennyiségű energiája legyen a szituációból kivezető út megtalálására.
4/4 anonim válasza:
En is ilyen vagyok, de lehet kontrolalni, csak nyugodtan...:)
Halottam mar olyanrol h egyes uzletemberek akiknel hasonlo a szituacio megmutetik. (Igy kevesbe lehet oket hazugsagon kapni.) CSak 1 ideget vagnak el :$. Hat en inkabb kihagyom.
Probald magadtol elvonatkoztatni a kinos temakat. Minha egy film lenne(amin nem vorosodsz el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!