Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit fognak szolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit fognak szolni?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit fogank szolni a szuleim ha feljon az egyik fiu barátom filmet nézni? Még sossem hoztam fel fiut,de parázok is egy kicsit. Mért szeretne horrort nézni ha tudja hogy félek a horrortol?

2012. aug. 16. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
15 vagy? a fiú meg 18?
2012. aug. 16. 14:53
 2/9 A kérdező kommentje:
nem 14 L 17F
2012. aug. 16. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Levágják a fiút és beletöltik az ideji kolbászba.
2012. aug. 16. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg előtte, hogy fel szeretnél hozni egy fiút talán? Egyrészt, ha csak úgy váratlanul beállítasz egy pasival akkor lehet, hogy nem a pasi miatt lesznek rád mérgesek, hanem azért mert felhoztál valakit szó nélkül, és nem számítottak vendégekre.
2012. aug. 16. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Horrort nézni meg jó buli, hozzá bújhatsz ha félsz talán?
2012. aug. 16. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Első! Nekem is ez ugrott be rögtön :D

De az majd a köv. kérdésben lesz :D

2012. aug. 16. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos meglepődnek, aztán vagy megengedik vagy nem.
2012. aug. 16. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
mond azt a csávonál kikötöték az velanyt mert nem fizeték a számlákat azt most azért feljön filmetnézni :D
2012. aug. 16. 15:42
 9/9 A kérdező kommentje:
amugy mondtam nekik hogy feljon vagyis az anyunak es megengedte
2012. aug. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!