Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, párválasztásnál figyelembe veszitek, hogy mit fognak a másikhoz szólni valakik? Ha igen, akkor kik azok? Kort, nemet írjatok!
Sokan azért nem jönnek össze valakivel, mert mit fognak szólni szüleim, barátaim, barátnőim stb.
Van aki tényleg azért nem jön össze valakivel, mert úristen ha az a valaki meglátja stb.
Kort, nemet írjatok.
És ha van ilyen írjátok le a sztorit, és hogy kinek a véleménye miatt nem jöttél össze a másikkal.
telibe lefosom mindenki véleményét.általában azok az emberek az okosak,meg a nagy tanácsadók akik senkik az életben.
23/ff
Nekem egyszer volt. Összejöttem egy sráccal, de igazán úgy együtt is voltunk meg nem is, semmi komoly nem történt köztünk. Ő egy skinhead "állat" volt, én egy átlag csaj, bár én is kicsit a "sötét" felé húzok, de nem túl feltűnően. (Lényeg hogy nem vagyok egy plázacica) Szóval kicsit aggódtam hogy a szüleim mit fognak szólni, hogy egy tar kopasz srácot viszek haza, aki ráadásul nézetekben és öltözködésben is igencsak elüt tőlem. Sosem szóltak bele a kapcsolataimba, még is úgy gondoltam, hogy ők nem néznék jó szemmel, ezért nem hoztam haza egyszer sem.
Szerencsére (vagy nem) nem lett belőle nagy szerelem, annyira különböztünk, hogy másfél hónap után feladtam, és vége lett. 18 voltam, most 20 :)
Igen.
Ha komoly kapcsolatról van szó, akkor a család véleménye mérvadó, de nem döntő. Mivel ha komoly a kapcsolat a párunk a család részévé válik egyúttal a családja is összekapcsolódik valamennyire a mi családunkkal.
Ha nem olyan komoly akkor pedig jobbára a barátok, mert lényeges hogy az ő társaságukban jól el legyen és befogadják, mert barátokról nem mondanék le csak mert párom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!