Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan lehet, hogy egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lehet, hogy egy nőnek sok szeretetet ad a barátja és ezt a bnője számonkéri?

Figyelt kérdés
Már elég régóta ez a probléma köztünk, hogy sokszor akarom megcsókolni és sokalja. A szexről nem is beszélve. Meg hogy ő már átesett ezen az egymás babusgatásán, és én változzak meg. Mit szoltok ehhez?
2009. júl. 22. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
vagy megunt vagy van valakije
2009. júl. 22. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs senkije ez tuti
2009. júl. 22. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Ezen hogy lehet "átesni"? Ez nem olyan dolog,mint a szüzesség elvesztése,hogy "Na most akkor átesek rajta.." Lehet hogy tényleg megunt..mert hogyha én szeretem a barátnőmet akkor inkább örülök neki,hogy ő is szeret,és ezt kimutatja!
2009. júl. 22. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Sok nő örülne, ha a barátja sok szeretetet adna, pont az ellenkezője igaz általában. Ha nem esik jól neki a ragaszkodásod, az érintéseid, akkor ott valami probléma van. Tudom már lassan közhely, hogy beszéljetek, de fontos lenne őszintén beszélni, hogy mi az oka az elhidegülésének. Ha nem juttok közös nevezőre, akkor el kellene gondolkodnod, hogy szükséged van e egy ridegebbé vált kapcsolatra.
2009. júl. 24. 09:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Már rengeteget veszekedtünk ezen és már meguntam, mondta hogy változzak meg én, mondtam hogy rendben van. Mondjuk ez nehéz lesz de akkor majd meglátom hogy mit fog hozzá szólni ha nem foglalkozok majd vele ugy mint rég, de akkor nekem ne kérje számon h miért vagyok ilyen. Nem de?
2009. júl. 24. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem az lehet az ok, hogy nem szeret igazán.f27
2009. júl. 24. 10:31
 7/8 anonim válasza:
52%
Szerintem az érzések elhalványultak. Valami nagy probléma van a pároddal,mert olyan nincs egy kapcsolatba,hogy változnia kellene a másiknak,főleg ezen a két téren!Ha igazán szeretne,akkor nem lenne elutasító,sőt,szívesen venné,ha babusgatnád,és ha a szex is rendben menne köztetek.Nálad nem változott ez a dolog,ami azt jelenti,hogy Te még mindig ugyanúgy szereted,ugyanúgy vonzódsz hozzá vagy még jobban,mint a kapcsolatotok elején. És ez így lenne rendjén nála is,de sajnos nem így alakul.Szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot, és ha még mindig változatlan a helyzet,akkor el kellene gondolkodnod a továbbiakon.
2009. júl. 24. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék arra, hogy a reális válaszokat miért pontozza le valaki. Vagy ha lepontozza, akkor utána legalább ossza meg a véleményét, hogy miért nem ért egyet vele. De gyanítom, hogy iskola szünet lévén, unatkozó pattanásos kiskamaszok pontozgatnak a maguk igen nagy bölcsességével.
2009. júl. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!