Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj van az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj van az elvárásaimmal?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem egy barátnőmmel és szóba jöttek a pénzügyek. Elmondtam neki, hogy igenis fogyelembe veszem a srác anyagi helyzetét, legalábbis azt biztosan, hogy rendesen dolgozó ember e. Nem arra vágyok hogy 3 emeletes palotája legyen, meg legújabb bmw-je, de azért eltudjon vinni havonta egy puccosabb helyre anélkül, hogy órákig számolgatni kéne mi fér bele a keretbe. Mivel én már komoly kapcsolatra vágyom, ami életem végéig szeretném hogy kitartson,gyerekeket szeretnék, egyszerüen nem akarom úgymond 'nyomorba szülni'. Erre nagyon csúnya pillantást kaptam, és tudtam, hogy mire gondol.Szerintetek ettöl önző vagyok és luxusk*rva?
2012. aug. 16. 00:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Nem arra vágyok hogy 3 emeletes palotája legyen, meg legújabb bmw-je, de azért eltudjon vinni havonta egy puccosabb helyre anélkül, hogy órákig számolgatni kéne mi fér bele a keretbe"

Csak hogy aki puccosabb helyre vágyik havonta, az magasabb színvonalon akar élni és ehhez már már hozzá tartozik a jó kocsi, szép lakás stb....

Én 3 éve élek párkapcsolatba, vannak bizonyos igényeim de sose vágytam puccos helyekre. Többre tartok egy jó kis kirándulást ha rossz az idő mozi, vagy ha meghív kajálni egy jó pizzázót vagy kínait (mi ezeket szeretjük). Párom 130 ezret keres mégis mindig jut mindenre amit szeretnénk.

2012. aug. 16. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!