Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj van az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj van az elvárásaimmal?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem egy barátnőmmel és szóba jöttek a pénzügyek. Elmondtam neki, hogy igenis fogyelembe veszem a srác anyagi helyzetét, legalábbis azt biztosan, hogy rendesen dolgozó ember e. Nem arra vágyok hogy 3 emeletes palotája legyen, meg legújabb bmw-je, de azért eltudjon vinni havonta egy puccosabb helyre anélkül, hogy órákig számolgatni kéne mi fér bele a keretbe. Mivel én már komoly kapcsolatra vágyom, ami életem végéig szeretném hogy kitartson,gyerekeket szeretnék, egyszerüen nem akarom úgymond 'nyomorba szülni'. Erre nagyon csúnya pillantást kaptam, és tudtam, hogy mire gondol.Szerintetek ettöl önző vagyok és luxusk*rva?
2012. aug. 16. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
szerintem attól mert valaki becsülettel dolgozik és nem visz haza sok pénzt még jó lehet vele nagyok az elvárások
2012. aug. 16. 00:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem. Ő él álomvilágban. Az egzisztencia igenis fontos. A szépség mulandó, a vágy alábbhagy, de a közös pillanatok, emlékek és értékrend mindig megmaradnak. És te nem azt mondtad, hogy tartson el, csak hogy kielégítő egzisztenciális háttérrel bírjon. Ez igenis fontos.

Annyi példát tudnék hozni, csak túl késő van hozzá, mindenesetre semmi baj az elvárásaiddal.

23/F

2012. aug. 16. 00:14
 3/11 anonim ***** válasza:

elégé anyagias vagy :S és szerintem ha igazán fogsz szeretni 1 embert akkor nem az anyagi dolgokat fogod nézni

lehet azért vagy ilyen mert ilyen családba nőttel fel :S

2012. aug. 16. 00:15
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Hát ez nagyon a kor függvénye.

Szerintem azzal nincs baj, ha előre tervezel,

csak ezt nem az első randin kell előadni. Továbbá figyelembe

véve a jelenlegi gazdasági helyzetünket, nem nagyok az elvárásod.

Viszont biztos, hogy ezt tudva, kerülnélek téged.

2012. aug. 16. 00:15
 5/11 anonim ***** válasza:

"Szerintetek ettöl önző vagyok és luxusk*rva"

Te nem vagy tisztában ezekkel a fogalmakkal

Egyébként nem kell ezen filóznod,hisz teljesen érthető amit gondolsz.Sok nő csak érdekből van együtt a párjával,például azért hogy legyen ki eltartsa őket stb

2012. aug. 16. 00:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy érdekből akarok lenni valakivel. Azt sem hogy tartson el, eltartom én saját magam! De nekem fontos, hogy ilyen szempontból valamire vigye az életben. Ha valaki tesz érte, ki fog fizetődni. Egyszerüen képtelen lennék olyan emberbe szerelmes lenni akinek éppen hogy érettségije van, mindig más alkalmi munkák után keres.Ez jellemzi az embert! Remélem senkit nem bántok meg, és nem vagyok felfuvalkodott, de így gondolom.
2012. aug. 16. 00:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs baj az elvárásaiddal. Az igazi probléma az az, hogy Mo-n egyszerűen olyan sz*r a helyzet, hogy még 1 vacsira se tudják meghívni a férfiak a nőket.Akinek esetleg pénze lenne erre, az meg nem tudja magától, hogy a nőknek jólesik 1-1 szál virág néha, vagy egy mozi,vacsi, kajálásra meghívás. Legalábbis ez az én tapasztalatom.

Alap dolognak kell lennie annak, hogy dolgozzon a férfi. De a nő is. A munka tesz emberré. Na ebbe nem megyek bele. Szal kell, hogy melózzon az ember ennyi a lényeg. Ne legyen link alak!

Tudjon udvarolni, hívjon el ide-oda. A nő is tudja viszonozni neki.

2012. aug. 16. 00:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, így már érthető, amit mondasz. Én sem szeretnék olyan emberrel élni, akiben semmi ambíció nincs. Nem a pénz miatt, mert én nagyon jól elvagyok összebújva a TV előtt, nem kell a puccos hely, elég ha mondjuk a gyerekemnek mindent meg tudok adni, és nem kell nyomorogni. A számolgatás sem zavar. Viszont az bosszantana, ha a páromnak semmi jövőképe nem lenne. Szerencsére nem ilyen, és tudom, hogy ez meg fog később térülni, csak bírja kivárni úgy, hogy nem lankad a lelkesedése.
2012. aug. 16. 00:31
 9/11 Pj0tr ***** válasza:

Csak akkor várhatod el, ha a puccos hely anyagi vonzatának a felét te is ki tudod csengetni...

Ha ez nem megy akkor anyagias kurv@ vagy.

2012. aug. 16. 06:41
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

megértem a bnőd pillantását...én ennél brutálisabb pillantást vetettem olvasás közbe...gratulálok taps-taps-taps

N22

2012. aug. 16. 08:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!