Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lettem ennyire undorító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem ennyire undorító?

Figyelt kérdés
7hónapja lett vége a kapcsolatomnak. első szerelem volt mindkettőnknek. se mellette se az előtte levő exeim mellett nem néztem rá más fiúkra. nem érdekelt senki mellettük. most pár hónapja van barátom de ő már nem tud úgy érdekelni.. megnézek más fiúkat is "nem csak a barátom az egyetlen férfi a szemembe". + kicsit többet ittunk hétvégén a barátnőimmel, és odajött hozzám egy angol fiú és beszélgettem vele mondtam neki milyen édes meg ő a legaranyosabb fiú itt meg stb. (tudom az alkohol nem mentség, és én is érzem, hogy már nem úgy viselkedek mint eddig) mitől lettem ilyen ?
2012. aug. 15. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
nemtudom
2012. aug. 15. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert nőből vagy, és vannak olyan nők, akiknek viszket a ...- és akkor más után néznek.

Nem bántásnak szántam, de kb így van.

2012. aug. 15. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
jogos amit írsz. de én sose voltam ilyen. meg sose csalnám meg a barátomat csak nem értem mitől lettem ilyen:( néha még hiányzik az exem... lehet hogy ezért? mert ő is érdekel még?
2012. aug. 15. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:

egyértelmű!

Nem tetted tul magad a baratodon ezert kavarással probalod felejteni. Csak akkor ne legyél párkapcsolatban senkivel, es ugy siman kavarhatsz,nem vagy senkihez kötve:)

2012. aug. 15. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Ettől nem vagy undorító..Biztos azért van ez mert nem igazán szereted a mostani barátodat,nincs ezzel semmi gond,nem kell vele lenni,ne erőltess magadra olyat amit láthatóan nem szeretnél,ne legyél vele csak azért hogy legyen valakid.

Természetes ,hogy más fiúkat is megnézel...mintha ezt befolyásolni lehetne :D ha tetszik valaki akkor úgyis megnézed.

2012. aug. 15. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam amúgy csak teljesen kiakadtam meg elbizonytalanodtam saját magamon.. köszi:)
2012. aug. 15. 20:14
 7/8 A kérdező kommentje:
de nem. én sose nézegettem más palikat.. hülyén hangzik de nem érdekelnek az emberek.. hallgatom a zenéimet az utcán és gondolkodok tök lesz*rom az embereket.. most meg mintha kicseréltek volna.. találkoztam az exem csapattársával aki azt mondta, hogy 2hónapja mondta neki az exem, hoyg szeret még.. nekem meg azt írta már a szakításunk után 1-2hónappal is, hoyg elmúltak az érzései.. pedig szerettem volna újrakezdeni akkor vele de miondig azt mondta már nem érdeklem.. erre most ez a hír is lesokkolt.
2012. aug. 15. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Még mindig érzel valamit az exed iránt,legalábbis ez alapján nagyon úgy tűnik...szerintem azért mondta akkor hogy nem érez irántad semmit,mert pont ezzel akarta felhívni magára figyelmet,hogy te hogyan reagálsz rá,lehet csak ezzel akart idegesíteni,hogy megtudja szereted-e még.

A helyzet meg ugyanúgy nem változik,a mostani barátod nem érdekel igazán ,így mi értelme? vagy más fiú érdekel téged,megnézed őket vagy az exed.

2012. aug. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!