Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hisztis .. lettem. Jogtalanul, igaz?
9 hónapja vagyunk együtt barátommal.
Pánikbeteg vagyok és nincs saját életem...Kezdem kialakítani, de még alakulóban.
A barátommal heti kétszer találkozunk, olyankor minden rendben. A két találka közötti időnem chaten ebszélgetünk, reggel, illetve este. Minél több idő telik el, hogy nem látom, chaten annál hisztisebb vagyok, nekem a gép nem ér fel a valósággal.Próbáltam visszafogni magam, nem megy. Egész nap kockul egy játékon, így reggel ezért beszélünk ritkásan, amit megértek. Este viszont sokszor pillezik, 3-4-5 percenként ír vissza(telóról van). Ilyenkor mindig felkapom a vizet, holott a valóságban nem vagyok hisztis.....Próbáltam lenyugodni, de ilyenkor elborul az agyam. Beszéltem vele erről,, és jövőhéten már 3x fogunk találkozni.
Próbáltam, hogy reggel nem jövök fel chatre, de akkor is ilyen a beszégetés. HA találkozunk uzána egy napig tök jó chaten is. Ígyis van néha, hogy teljesen jó, ha érzem rajta chaten keresztül azt a teljes odaadást. Pedig ígyis szeret, személyesen is és chaten is kimutatja, de valami mégse jó és ekattanok. MI lehet velem? MUSZÁJ megodlást találnom, mert a túlzott hisztimmel elértem, hogy ha baja van velem nem mondja el hanem megvárja míg kihisztizem magam.
:D Igen, ezekre igyekszem odafigyelni:D
Hát betegesnek látom én is. Valóságban minden rendben, de ilyenkor elborul az agyam, ezért kell többet találkoznunk. De mit tegyek? Erre így ráfog menni a kapcsolatunk, de akárhogy próbálkozom nem tudok mit tenni. Volt, hogy kimentem a teraszra lehiggadni-nem hatott. Volt, hogy boxoltam egy boxzsákot-nem hatott....
CSak az hat, ha érzem azt a beszélgetésen, hogy minden ok.
Nem, sose szoktunk telefonálni. Neki nincs pénz a kártyáján, nekem van, de sose szoktuk egymást hívni.
Megértem mert nem lehetek mindig a nyakán, ha neki a játék a kikapcsolódás akkor megértem....
CSak sokszor van, hogy akármit írok egy smiley a válasza és ezt már énis eltanultam tőle.
#2: "Szerintem nem természetes hogy játék miatt ír ritkán."
Bakker, jatszottal te mar valaha..?
Kerdezo: en azt nem ertem, hogy ha tudtok eloben talalkozni, mi a fenenek kell chatelni?!? Ha szuksegesnek erzed, talalkozzatok tobbszor, beszeld meg ezt vele!
Amugy meg csatlakoznek az elozo valaszadohoz, a leirasod alapjan tenyleg nagyon betegesnek tunsz. Probald elfoglalni magad, takarits, olvass, filmezz, sportolj, setalj, stb. Ne csak a parod jelentse a vilagot szamodra, kulonben egyszer igen kellemetlen vege lesz!
Szamóca, köszönöm.:)
Igen, lehet az a baj, hogy túl rátelepszem. Szó szerint miatta élek. Sajnos mindneki iránt elvesztettem a bizalmam, egy ördögi kör amiben vagyok. Fogok pszichológushoz járni, de "egyedül" nagyon nehéz ez az egész 17 évesen, egy éve tart ez a pánikbetegség vagy depresszió, pontosan nem tudom.
Viszont érte bármire hajlandó vagyok, miatt küzdöttem le egy félelmemet. Teljesen igazad van, hogy szeret, és tudom is. Csak elkattan az agyam, és nem látok tisztán, de igyekszem változni, hisz KELL.
2. válaszoló:) Hát este 20tól 22-23ig, néha fél tízig, tőle függ.
Reggeéente 9-10-től 12-13-14-ig, ez változó, de mostanában miattam kevesebbet.
Régebben miattam félbe szakította, de már szerintem nem, legalábbis mivel ritkán ír így vonom le:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!