Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hisztis .. lettem. Jogtalanul, igaz?
9 hónapja vagyunk együtt barátommal.
Pánikbeteg vagyok és nincs saját életem...Kezdem kialakítani, de még alakulóban.
A barátommal heti kétszer találkozunk, olyankor minden rendben. A két találka közötti időnem chaten ebszélgetünk, reggel, illetve este. Minél több idő telik el, hogy nem látom, chaten annál hisztisebb vagyok, nekem a gép nem ér fel a valósággal.Próbáltam visszafogni magam, nem megy. Egész nap kockul egy játékon, így reggel ezért beszélünk ritkásan, amit megértek. Este viszont sokszor pillezik, 3-4-5 percenként ír vissza(telóról van). Ilyenkor mindig felkapom a vizet, holott a valóságban nem vagyok hisztis.....Próbáltam lenyugodni, de ilyenkor elborul az agyam. Beszéltem vele erről,, és jövőhéten már 3x fogunk találkozni.
Próbáltam, hogy reggel nem jövök fel chatre, de akkor is ilyen a beszégetés. HA találkozunk uzána egy napig tök jó chaten is. Ígyis van néha, hogy teljesen jó, ha érzem rajta chaten keresztül azt a teljes odaadást. Pedig ígyis szeret, személyesen is és chaten is kimutatja, de valami mégse jó és ekattanok. MI lehet velem? MUSZÁJ megodlást találnom, mert a túlzott hisztimmel elértem, hogy ha baja van velem nem mondja el hanem megvárja míg kihisztizem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!