Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne?

Figyelt kérdés

Elítélendő-e egyáltalán, ha egy friss kapcsolatba "belerondítok"? Értsd: bókolok a lánynak és flörtölök vele.

Egyáltalán, ha a lány vevő rá és el lehet csavarni a fejét, akkor annyit is ért a kapcsolata?

Lehet gonosz vagyok, de örülnék neki, ha szétmennének, ugyanis az exemről van szó.

2012. aug. 14. 23:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
ratyi vagy
2012. aug. 14. 23:26
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
neked miért fáj, hogy az exed továbblépett? vagy te nem akartad már őt, és ez akkor sem megváltozni, ha visszaszerzed, vagy ő nem akart már téged, szóval most hiába is erőlködsz. fel kéne nőni!
2012. aug. 14. 23:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha még mindig szeretitek egymást,és boldogok lehetnétek még együtt,illetve ha a lány még akarná a dolgot,akkor csakis rajtatok áll,mit tesztek meg a boldogságotok érdekében.Nektek kell dönteni afelől,mi mennyire erkölcsös számotokra ebben a helyzetben.Ilyenkor nem az számít,más mit tart bunkóságnak.
 4/14 A kérdező kommentje:
Szerelemben és háborúban nincs szabály. A cél szentesíti az eszközt. Ez alapján gondoltam és nyilvánvalóan nem kitolni akarok vele, hanem a javamra fordítani a tettemet.
 5/14 anonim ***** válasza:
ha kell még a csaj, akkor megérthető, de ha nem, akkor nagy tetűláda vagy... ki miatt mentetek szét?
2012. aug. 14. 23:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem lépett túl rajtam. Érzem. És azt is tudom, hogy a jelenlegi kapcsolatában nem boldog. Nem is lehet, hiszen alig tudnak találkozni.
2012. aug. 14. 23:31
 7/14 anonim ***** válasza:
attól függ melyikőtök szakított és mennyi ideje van együtt a mostani párjával sztem.
 8/14 A kérdező kommentje:
#5, amiatt akivel most együtt van.
 9/14 anonim ***** válasza:
akkor se g*ciskedj... vagy várd ki, míg szétmennek, vagy lépj túl rajta... de semmiképp ne rondíts bele, mert az szánalmas...
2012. aug. 14. 23:32
 10/14 anonim ***** válasza:
na, bocs, hogy már ezt az információt is tudom, nyugodtan... ha a csaj még szeret, csessz ki azzal a tetűvel...
2012. aug. 14. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!