Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell telefonon tartani a kapcsolatot az exszel? Hogy szoktassam le róla, nagyon zavar.
Együtt lakunk már egy jó ideje és tényleg nagyon szeretjük egymást,csak a lány akivel 7 éve jártak együtt hivogatja telefonon és ez engem nagyon zavar.A barátom azt mondja hogy megmaradtak jóbarátok,és ő nem is keresi csak a csaj általában.Nem tudom mi olyan fontos hogy beszélgessenek.Ráadásul a csaj dobta a gimiben.Pesten dolgozik és néha hétvégére hazajár.Gondolom neki is meg van a társasága,hivogassa csak őket.És már azt is észre vettem hogy csak akkor beszélnek mikor én nem vagyok ott,nyilván mert kiverném a balhét,de ez még olaj is a tűzre!Ti mit csinálnátok?Hogy ne legyen rossz?
Ja és nekem nem nézi jó szemmel ha az exxel még véletlen is összefutok.Akkor én miért ne verjem ki a balhét ha ő meg rendszeresen beszélgetnek?
Szia!
Hát én egy igazi "házisárkány" vagyok. Válaszút elé állítottam a pasim. Vagy az ex, vagy Én! És engem választott :). Fiú és lány közt nincs barátság sztem. Jó, bizti van pár ellenpélda, de az exek terén kizárt a barátság.De ha szeretnétek tartani a kapcsolatot velük,akkor közöld a barátoddal h :
Vagy neked is lehet talizni az exeddel, vagy ha nem engedi, akkor neki sem fogod ezt hagyni!
Állj ki ezmellett, mert ha egyszer ráhagysz és hagyod h ő "főnökösködjön" fölötted, akkor onnantól kezdve véged van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!