Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nagyon zavar?! Fél éve vagyok együtt a barátommal. Továbbra is tartja (titokban) az exeivel és más nőkkel a kapcsolatot.
A lényeg az, hogy csak olyan nő ismerősei vannak, akivel volt valamilyen szexuális kapcsolata :(
Az új ismerősei kb. úgy akadnak, hogy neten keresztül szól hozzá egy-két szót.
(ezt úgy kell elképzelni, hogy Honfoglalón 2-3 mondatváltás erejéig, írtak, azóta iwiw-en levelezgetnek)
Baromira zavar ez is, és az is, hogy féltékeny lettem.
Szóltam már érte, hogy ez nekem nagyon rosszul esik.
Én sem teszek ilyeneket.
Azt válaszolta rá, hogy nem sajátíthatom ki stb...de nem is kisajátítani szeretném, ez hülyeség, de nem hiszem el, hogy ez normális lenne.
Kérlek segítsetek, mert felemészt ez, szerelmes vagyok!
Ez szerintem ez nagyon rossz mentegetőzés, hogy nem sajátíthatod ki. Esetleg kérdezd meg tőle, hogy ő mit szólna hozzá, ha te is a volt pasijaiddal/szexpartnereiddel levelezgetnél (főleg gondolom az adott EGY témáról).
Mégiscsak a barátod, keresse nálad az ilyesmi örömét. Vagy akkor nyíltan mondja meg, hogy ez neki így uncsi. Szomorú lenne mondjuk ilyet hallani. Másik verzió, hogy talán kinövi a dolgot.
Szégyenemre bevallom, hogy én is csináltam ilyesmit az előző kapcsolatom alatt, de azóta már úgymond kinőttem a dolgot. Azért csináltam, mert izgi volt mással is dumálgatni ilyesmikről, de aztán ráuntam. És rájöttem, hogy tényleg bántaná a páromat, ha ilyesmit csinálok.
(F/20)
Köszi a gyors választ.
Én 23 vagyok, ő 34, volt egy rossz házassága, ezzel magyaráz sok mindent.
Nem tudok mit csinálni, megőrít, hogy valaki mindig akad a múltjából, vagy akad most valaki.
És sajnos láttam, hogy miről beszélgettek, szerintem ezt nem lehet kimagyarázni spontán baráti dologgal.
Többször mondtam már ezt neki, de nem hatott sajnos.
Amikor kérdem, hogy miért néz hülyének, (pl. kimegyk sms-ezni, vagy levágja az orrom előtt a laptopot, ha vki ír neki vagy ő másnak) akkor azt mondja, hogy maán jellegű dolgokról van szó, nem kell, hogy mindent tudjak.
Tudom, nem tartozik inden rám, de akkor is, rohadtul zavar, mert szerintem nem ok nélkül csukja le a laptopot, vagy tartja ezeket a hülgyikéket titokban.
Tettem ilyent, megnéztem a levelezését, erre azt mondja, hogy paranoid vagyok, beteges, féltékeny stb...
Nem bízik így bennem stb...
Mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!