Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, nagyon zavar?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nagyon zavar?! Fél éve vagyok együtt a barátommal. Továbbra is tartja (titokban) az exeivel és más nőkkel a kapcsolatot.

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy csak olyan nő ismerősei vannak, akivel volt valamilyen szexuális kapcsolata :(

Az új ismerősei kb. úgy akadnak, hogy neten keresztül szól hozzá egy-két szót.

(ezt úgy kell elképzelni, hogy Honfoglalón 2-3 mondatváltás erejéig, írtak, azóta iwiw-en levelezgetnek)

Baromira zavar ez is, és az is, hogy féltékeny lettem.

Szóltam már érte, hogy ez nekem nagyon rosszul esik.

Én sem teszek ilyeneket.

Azt válaszolta rá, hogy nem sajátíthatom ki stb...de nem is kisajátítani szeretném, ez hülyeség, de nem hiszem el, hogy ez normális lenne.

Kérlek segítsetek, mert felemészt ez, szerelmes vagyok!

2009. febr. 25. 01:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%
Volt nálunk is hasonló eset. Én tartom a régi barátaimmal a kapcsolatot, persze nem titokban. Egy időben rengeteget chateltem, mentek az sms csaták. De tényleg eszembe nem jutott volna félre lépni. Férjem persze féltékenykedett, amivel engem az őrületbe kergetett és még inkább ezekbe menekültem. Én is nagyon rosszul viselem, ha korlátoznak, ellenőriznek vagy nem bíznak meg bennem. Gondolom a barátodnak is ezzel lehet gondja. Nekem sose jutna eszembe elolvasni más mailjét vagy smsét, ezért elvárom, hogy az enyémet se olvasgassák. Úgy érezném nem bíznak bennem. Tudom erre lehet mondani, hogy mért kell titkolózni, ha semmi rosszat nem csinál valaki. De szerintem ez nem titkolózás, mindenkinek szüksége van magánéletre. Az, hogy valakit szeretek nem jelenti azt, hogy minden egyes percemről elkell számolnom neki. Ha nincs bizalom, akkor viszont a kapcsolatnak sincs értelme. Hidd el nem jó, ha féltékenykedsz, ezzel csak elüldözöd.
2009. febr. 25. 12:36
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Az utolsó hozzászólótól szeretném megkérdezni, hogy akkor miért házas? (ha nem elég neki/neked a férjed)

Nem kötekedésből írom, csak érdekelne a felfogásod.

2009. febr. 27. 16:35
 23/23 anonim ***** válasza:
88%
Hát ahogy te örlődsz úgy Ő nem .. lényegében már most keresi az útódodat .. nem vagy elég neki és tovább keresi a megefelelőtt. Hagyd ott és lépj túl .Az egyszerű megoldás sokszor fáj de visszatekintve helyes döntés .
2009. márc. 3. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!