Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nagyon zavar?! Fél éve vagyok együtt a barátommal. Továbbra is tartja (titokban) az exeivel és más nőkkel a kapcsolatot.
A lényeg az, hogy csak olyan nő ismerősei vannak, akivel volt valamilyen szexuális kapcsolata :(
Az új ismerősei kb. úgy akadnak, hogy neten keresztül szól hozzá egy-két szót.
(ezt úgy kell elképzelni, hogy Honfoglalón 2-3 mondatváltás erejéig, írtak, azóta iwiw-en levelezgetnek)
Baromira zavar ez is, és az is, hogy féltékeny lettem.
Szóltam már érte, hogy ez nekem nagyon rosszul esik.
Én sem teszek ilyeneket.
Azt válaszolta rá, hogy nem sajátíthatom ki stb...de nem is kisajátítani szeretném, ez hülyeség, de nem hiszem el, hogy ez normális lenne.
Kérlek segítsetek, mert felemészt ez, szerelmes vagyok!
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én nem tudok ilyent csinálni.
Akkor is rosszul érzem magam, ha valaki bókol nekem, nem keresem az ilyen helyzeteket, nem beszélgetek nagyon pasikkal stb...
Hát, akkor vagy választás elé állítod, hogy leszokik erről vagy akkor viszlát. Csak kérdés, hogy ezt mennyire lennél hajlandó megcsinálni, elhiszem, hogy egy 'marhaság' miatt iszonyat nehéz valakit otthagyni, ha minden mást tökéletes benne. :(
Vagy keresel te is ilyen "kedves, jó barátokat", aztán kiderül, hogy ő élesben mit reagál rá..
Köszi, talán megpróbálok még egyszer leülni vele beszélni erről.
Ez is volt már téma, hogy vagy a kis hölgyikék vagy ÉN, nem igazán jött be a dolog.
Köszönöm!
Teljesen megvagyok zuhanva emiatt, amúgy nagyon szeretem Őt, de ezek a stiklik vagy mik....felörlődöm!
Az ex-dolgokat még meg lehet érteni hagyján!
De hogy még keresi is az új kapcsolatokat,és azokat ráadásul titkolja az már nekem se férne bele ne aggódj!
Szerintem is elég kevés az esélye,hogy megváltozzon.
Sok pasinak kell hogy hódíthasson.
Én otthagynám a fr..cba!
M
Szerintem...A kedves barátod érzi, hogy kezd kimenni a divatból, és be akarja bizonyítani magának, hogy kell a nőknek...Az a baj, hogy lehet, hogy most még csak levelezget, de egy idő elteltével el fog jönni az idő, mikor félrelép...
Az hogy nem sajátíthatod ki, a leggyengébb kifogás, azért mondja, mert nem tud mást kitalálni...De akkor ő sem sajátíthat ki téged, kezdj el Te is ismerkedni, flörtölgess, hidd el, nagyot fog esni...Bár lehet, hogy ez a kapcsolat végét jelentené, de neked sem szabad mindig nyelni és tűrni a párod kicsapongó szokásait...
f/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!