Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, nagyon zavar?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nagyon zavar?! Fél éve vagyok együtt a barátommal. Továbbra is tartja (titokban) az exeivel és más nőkkel a kapcsolatot.

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy csak olyan nő ismerősei vannak, akivel volt valamilyen szexuális kapcsolata :(

Az új ismerősei kb. úgy akadnak, hogy neten keresztül szól hozzá egy-két szót.

(ezt úgy kell elképzelni, hogy Honfoglalón 2-3 mondatváltás erejéig, írtak, azóta iwiw-en levelezgetnek)

Baromira zavar ez is, és az is, hogy féltékeny lettem.

Szóltam már érte, hogy ez nekem nagyon rosszul esik.

Én sem teszek ilyeneket.

Azt válaszolta rá, hogy nem sajátíthatom ki stb...de nem is kisajátítani szeretném, ez hülyeség, de nem hiszem el, hogy ez normális lenne.

Kérlek segítsetek, mert felemészt ez, szerelmes vagyok!

2009. febr. 25. 01:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én nem tudok ilyent csinálni.

Akkor is rosszul érzem magam, ha valaki bókol nekem, nem keresem az ilyen helyzeteket, nem beszélgetek nagyon pasikkal stb...

2009. febr. 25. 01:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor vagy választás elé állítod, hogy leszokik erről vagy akkor viszlát. Csak kérdés, hogy ezt mennyire lennél hajlandó megcsinálni, elhiszem, hogy egy 'marhaság' miatt iszonyat nehéz valakit otthagyni, ha minden mást tökéletes benne. :(

Vagy keresel te is ilyen "kedves, jó barátokat", aztán kiderül, hogy ő élesben mit reagál rá..

2009. febr. 25. 01:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak a választás elé állítás marad..kiderül, ki az igazán fontos. Mert ha megígéri, hogy leszokik róla, akkor sincs garancia, mert biztos talál valami lehetőséget kommunikálni. Pl munkahhelyen üzenget, törli a beérkező dolgokat, hogy ha még bele is tudsz nézni a fiókjába, akkor se lássál semmi gyanúsat, és akkor csak látszólag van lelki béke.
2009. febr. 25. 02:02
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszi, talán megpróbálok még egyszer leülni vele beszélni erről.

Ez is volt már téma, hogy vagy a kis hölgyikék vagy ÉN, nem igazán jött be a dolog.

2009. febr. 25. 02:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nagyon zsákutcás a dolog. :( De azért kívánok sok sikert, hátha észhez tér. Remélem, valamit tudtam segíteni.
2009. febr. 25. 02:04
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Teljesen megvagyok zuhanva emiatt, amúgy nagyon szeretem Őt, de ezek a stiklik vagy mik....felörlődöm!

2009. febr. 25. 02:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
hülye férfiduma..."nem sajátíthatsz ki"...ugyan utálom ezt, velem is volt ugyanilyen, mivel én nemtudtam kevésbé féltékeny lenni, ő meg nem hagyta abba, ráment a kapcsolatunk...
2009. febr. 25. 03:19
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ex-dolgokat még meg lehet érteni hagyján!

De hogy még keresi is az új kapcsolatokat,és azokat ráadásul titkolja az már nekem se férne bele ne aggódj!

Szerintem is elég kevés az esélye,hogy megváltozzon.

Sok pasinak kell hogy hódíthasson.

Én otthagynám a fr..cba!

M

2009. febr. 25. 06:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem...A kedves barátod érzi, hogy kezd kimenni a divatból, és be akarja bizonyítani magának, hogy kell a nőknek...Az a baj, hogy lehet, hogy most még csak levelezget, de egy idő elteltével el fog jönni az idő, mikor félrelép...

Az hogy nem sajátíthatod ki, a leggyengébb kifogás, azért mondja, mert nem tud mást kitalálni...De akkor ő sem sajátíthat ki téged, kezdj el Te is ismerkedni, flörtölgess, hidd el, nagyot fog esni...Bár lehet, hogy ez a kapcsolat végét jelentené, de neked sem szabad mindig nyelni és tűrni a párod kicsapongó szokásait...

f/22

2009. febr. 25. 09:12
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem küldd el francba - bocsi! Fél év után még jobb, mint évekkel később dobni a srácot - különben nehéz lesz-, akit szeretsz. Igaz, hogy nehéz lesz ez a lépés. De általában a szakítás felébreszti a felet, és akkor rájön, hogy valójában mit akar a kapcsolattól. Hidd el, vannak jobb pasik, akik téged szerethet, figyelmes, jobbak hozzád, mint a jelenlegi párod. Szakítás nem a világvégét jelenti. Sok sikert.
2009. febr. 25. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!