Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmodjam neki, hogy szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmodjam neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapja ismerkedtünk meg az interneten, 2 hete találkoztunk, és járunk is. Már az első randin vévig csókolgattuk egymást és összebújtunk mint 2 pár. Eddig csak az imádlak szó hangzott el köztünk.

23/F

2012. aug. 14. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
egyértelmüen igen! nem is értem hogy lehet valakivel ugy járni h soha nem mondtátok egymásnak h 'szeretlek..' de persze csak akkor mond ha télleg igy is érzed.
2012. aug. 14. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, ha komolyan gondolod! Biztos örülne neki! ;)

(legalábbis ha magamból indulok ki) Főleg, ha már az "imádlak" is elhangzott!!

2012. aug. 14. 16:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért nem merem elmondani neki, mert félek, hogy túl korainak tartaná még.
2012. aug. 14. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
És tényleg így gondolom.
2012. aug. 14. 16:16
 5/7 Pj0tr ***** válasza:

Matekból hányas voltál? 2 pár az én időmben még 4 volt... Szóval ketten 4et hogy tudtatok alkotni? Vagy lehet, hogy maradi vagyok, de nem tudom, hogy bújik össze két pár... :D :D

On: Egyébként aranyos. Gondolom sokat beszélgettetek, de azért légy óvatos, mert lehet, hogy megijeszted, hiszen mindennek ellenére még alig ismeritek egymást. A virtuális ismeretség nagyon kevés.

2012. aug. 14. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félre nyomtam :D
2012. aug. 14. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hivd el.Ne ilyeszd el
2012. aug. 16. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!