Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy én jobban szeretem a barátom mint Ő engem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy bennem van a hiba, ezért is kérek segítséget.

9 hónapja vagyunk együtt. A találkozások a kapcsolatunk elején gondot okoztak. Egy iskolába járunk, minden szünetben együtt vagyunk. Iskolán kívül régebben csak szombatonként találkoztunk, ami nekem kevés volt. Kb 4 hónap kérlelés után változtatott ezen.

Nyár lett, és megkérdeztem, Ő hányszor akar találkozni: heti kettőt mondott, én meg hármat. Pánikbeteg vagyok így megígérte, hogy minden nap elfogunk menni sétálni, de először a meleg miatt majd egyéb okokból ez le lett fújva. már egy hónapja kérleltem, hogy találkozzunk háromszor de nem jött össze. Neki egy-két óra nem volt jó, Ő csak egész napra akart. Sétálni se akart, semmi ilyet. Ha találkozunk KIMUTATJA, sőt látszik, hogy szeret.

Ez a találka megint gond volt így felvetettem, de csak egy szavakba válaszolt, hogy ígéri változtat, stb. Utána személyesen is mondtam neki, erre elviccelte. Mondta, hogy tényleg változtat.

Aztán ma is érezte, hogy baj van, elmondtam mi, erre annyit kaptam, hogy értem, utána ugyanúgy beszéltünk tovább.

Onnan tudom, hogy szeret, hogy pánikbeteg vagyok, kiáll mellettem, segít amibe tud, a szüleivel majdnem összeveszett "miattam", megbízik bennm, mindent elmond, félt, ha ott vagyok vele látszik rajta, hogy majd megőrül értem, stb.

De nem értem, hogy ez miért lehet. Mióta ezt érzem rajta más vagyok Vele, úgy érzem kevésbé szeret, pedig tudom, hogy nem. Mit tegyek, hogy ismét kedves lehessek Vele? Ez a negatív érzés kiborít. BArátnőm szerint túl tőle függök. Ez igaz, Ő az életem. Mit csináljak, hogy ismét olyan legyen minden mit régen? Hogy úgy teperjen értem?

2012. aug. 10. 22:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
terhes vagy
2012. aug. 10. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de én hadd kérdezzek már inkább. Mi az a pánikbetegség? Milyen így az életed?
2012. aug. 10. 22:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Közömbösség mindig felkelti a másik illető érdeklődését.
2012. aug. 10. 22:51
 4/13 A kérdező kommentje:

1. válaszoló, nem.

2. válaszoló. Járok pszichológushoz, nem biztos, hogy az, de úgy tűnik. Nem merek egyedül kimenni az utcára, halálfélelmem van ha elmegy mellettem egy kutya. Nem merek egyedül boltba menni, buszozni, stb. A barátom miatt küzdöttem le a vonatozástól való félelmem.

Sok ember előtt ideges lesz, vannak olyan helyzetek amikor úgy érzem nem bírom,és hogy mentsenek ki.

Undorodom az intim dolgoktól, ezt a barátom megérti és türelmes. Haladok a leküzdéssel, látja is, és büszke rám emiatt. Volt egy családi dolog, ami kikészített. A doki szerint fura családom van.:)

2012. aug. 10. 22:52
 5/13 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, de azt hogy csináljam? Volt, hogy mondjuk közömbös voltam(Persze írásban, személyesen nem megy), és akkor egyből kérdezte, hogy mi a baj? Azt szeretném, hogy pl ne felejtsen el írni nekem chaten, és ilyenek.
2012. aug. 10. 22:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne az az intimes dolog akkor kb pont olyan lány lennél mint akire most vágynék. Akit babusgathatnék, védelmezhetnélek, hozzád bújhatnék stbstbstb...:D

Amúgy meg sajnos ilyen a szerelem...:(

(és persze nincs szükséged rá de amúgy sajnállak nagyon, lehető legjobbakat kívánom ezen túlra)

2012. aug. 10. 23:03
 7/13 A kérdező kommentje:

4. válaszoló, köszönöm!!:)

De ha a valóságban minden rendben, akkor csak én reagálom túl?

2012. aug. 10. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Hogy a valóságban?
2012. aug. 10. 23:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Amikor személyesen találkozunk, és nem chaten írogatunk a másiknak. Általában chaten bizonytalanodom el. Írja, hogy szeret, csak mondom volt, hogy elfelejtett visszaírni, meg mostanába nincs téma, vagy ha ott leírom a bajt mintha terelné. Személyesen is néha, de ott kimutatja, mennyire szeret, érzem rajta.
2012. aug. 10. 23:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen chat szarokat hagyni kell a p*csába. Teljesen félrelehet érteni ott a dolgokat, minden szándék nélkül meglehet bántani a másikat, mert mondjuk nem úgy jön le amit írok. Ez csak ront a helyzeten hidd el. Mond meg neki hogy minél többet szeretnél vele lenni, a lehető legtöbbet és nem chaten dumálni. Azt barátnővel is lehet szerintem.
2012. aug. 10. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!