Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy én jobban szeretem a barátom mint Ő engem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy bennem van a hiba, ezért is kérek segítséget.

9 hónapja vagyunk együtt. A találkozások a kapcsolatunk elején gondot okoztak. Egy iskolába járunk, minden szünetben együtt vagyunk. Iskolán kívül régebben csak szombatonként találkoztunk, ami nekem kevés volt. Kb 4 hónap kérlelés után változtatott ezen.

Nyár lett, és megkérdeztem, Ő hányszor akar találkozni: heti kettőt mondott, én meg hármat. Pánikbeteg vagyok így megígérte, hogy minden nap elfogunk menni sétálni, de először a meleg miatt majd egyéb okokból ez le lett fújva. már egy hónapja kérleltem, hogy találkozzunk háromszor de nem jött össze. Neki egy-két óra nem volt jó, Ő csak egész napra akart. Sétálni se akart, semmi ilyet. Ha találkozunk KIMUTATJA, sőt látszik, hogy szeret.

Ez a találka megint gond volt így felvetettem, de csak egy szavakba válaszolt, hogy ígéri változtat, stb. Utána személyesen is mondtam neki, erre elviccelte. Mondta, hogy tényleg változtat.

Aztán ma is érezte, hogy baj van, elmondtam mi, erre annyit kaptam, hogy értem, utána ugyanúgy beszéltünk tovább.

Onnan tudom, hogy szeret, hogy pánikbeteg vagyok, kiáll mellettem, segít amibe tud, a szüleivel majdnem összeveszett "miattam", megbízik bennm, mindent elmond, félt, ha ott vagyok vele látszik rajta, hogy majd megőrül értem, stb.

De nem értem, hogy ez miért lehet. Mióta ezt érzem rajta más vagyok Vele, úgy érzem kevésbé szeret, pedig tudom, hogy nem. Mit tegyek, hogy ismét kedves lehessek Vele? Ez a negatív érzés kiborít. BArátnőm szerint túl tőle függök. Ez igaz, Ő az életem. Mit csináljak, hogy ismét olyan legyen minden mit régen? Hogy úgy teperjen értem?

2012. aug. 10. 22:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy többet szeretnék találkozni, de hát nem hat. Mármint, megígérte megint, mert most elmegy ynaralni, és hogy utána összehozzuk a heti hármat.

Barátnőm szerint túl engedékeny vagyok, mert ha baj van barátom egyből pár szóval letudja, és utána minden megy a régibe. És ezért őrülök meg, mert imádom, és tudom, hogy Ő is, de mégis van valami baj.

Köszönöm a válaszod.:)

2012. aug. 10. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia. Figyelj szerintem ne beszélgessetek cseten meg ilyen netes dolgok mert ott sokszor nem lehet a hangsúlyt érezni meg nálunk is gyakran volt veszekedés ilyen miatt régen. Szerintem szeret a barátod mert bocsi hogy ezt mondom de én szerintem ha pasi lennék nem bírnám ki egy pánikbeteg lánnyal, már ahogy leírtad a tüneteket. Ha valaki így veled van akkor biztosan nagyon szerethet.
2012. aug. 11. 01:49
 13/13 anonim ***** válasza:
2012. aug. 13. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!