Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem, de félek a korkülönb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tücsike17 kérdése:

Szeretem, de félek a korkülönbségtől. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 hete megismerkedtem egy nagyon kedves, helyes fiúval, akibe teljesen belehabarodtam. Azóta szinte mindennap beszélünk facebookon, és már mondta nekem hogy jó lenne ha találkoznák, mert szeretne velem lenni. A probléma annyi, hogy ő novemberben 22 lesz, én pedig csak 16 vagyok. De tudom, hogy nem csak szórakozni akar velem, de ettől még egy kicsit tartok ettől a dologtól. Éjjel-nappal csak ő jár a fejemben

2012. aug. 12. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. aug. 12. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Első csávó, akivel viszonyt alakítottam ki. 25 volt, én akkor 17. Szinte ugyanígy béparáztam. Csak hellyel-közzel persze, de azért eléggé. Velem se csak szórakozni akart, hanem inkább szeretkezni, meg szerelmeskedni. Végül sikerült a kapcsolat, párkapcsolattá vergődött. Az istennek utólag is hála.
2012. aug. 12. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
hagyd ott a faszba.Őreg ő már hozzzád. én viszont 17 vagyok...írj üzit.
2012. aug. 12. 14:52
 4/8 Mókusgyilkos ***** válasza:

beni ez picit se volt szánalmas :D:D

pedo bear dalocska megunhatatlan :)

jah 1 22 éves csávó majd pont 1 16 évessel akar járni :D:D

2012. aug. 12. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Mókusgyilkos

Sajnos manapság egyre több az ilyen huszonéves lúzer, aki a saját korosztályából nem tud nőket szerezni, ezért hajtanak a 14-15 évesekre...

2012. aug. 12. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, sziasztok! Szerintem semmi probléma nincs avval, ha egy 22 éves összejön egy 16 évessel. A srác egyáltalán nem számít pedofilnak és a lány is lehet már elég komoly. Ha így van, akkor több évig tartó, boldog kapcsolat is lehet belőle! Szerintem, kedves Kérdező, próbáld meg, tényleg összejöhet, ha mindketten akarjátok és komolyan! És ne parázz emiatt, meg mások véleményével sem kell foglalkozni, ha szerelemről van szó. Abban sosem a kor számít!

Én drukkolok Nektek, és sok boldogságot kívánok!!! ;)

2012. aug. 12. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan sok ez a korkülönbség.
2012. aug. 12. 16:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
2012. aug. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!