Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már a veszted, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már a veszted, hogy nem mutattad ki az érzéseidet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek(mint nekem) ,állandóan a veszte az,hogy nem mutatja ki.De hát nincs mit tenni,aaz ember vagy megváltozik,vagy mindig a rövidebbet húzza.
2012. aug. 14. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Éppen ezért, mindenképpen mutasd ki, mit érzel.Lehet, hogy kinevetnek, de az is lehet, hogy minden megoldódik, és boldog leszel tőle..:) Én 3 éve e miatt szívok, nem tettem pontot egy barátság-vagy-szerelem kérdés végére, nem mondtam meg, mit érzek. Szerintem mindenképp mutasd ki, amit érzel.

Rossz is kisülhet belőle, de egy idő után úgyis csak bánnád, hogy nem tetted meg.

2012. aug. 14. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Volt, a lány másfél évvel idősebb nálam, nagyon jól kijöttünk, egy nyelvtanfolyamra járt velem.

Már elakartam hívni egy kávéra, de akkor már látom facebookon hogy egy nálam fiatalabb sráccal került kapcsolatba..

2012. aug. 14. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen de az is, hogy kimutattam:D
2012. aug. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!