Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam, vagy ne, hogy szőrös a a hátam?

Figyelt kérdés
Új kapcsolatban vagyok benne ! Csók , simogatás az már van köztünk ! Egy bajom van ami nagy, hogy szőrös a hátam és kicsit vállam is! megmondjam előre neki, hogy ez van? Vagy derüljön ki, akkor amikor leveszem előtte a pólómat?

2012. aug. 13. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Borotváld le, kérd meg az egyik spanodat akár, h tolja le borotvával...Ember...
2012. aug. 13. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
ne szégyelld. majd meglátja, ha levetkőzöl
2012. aug. 13. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát, nekem meg a seggem. De nem csak a rózsa körül, ahol mindenkinek, hanem szépen mind a kettő part. Egyszer letoltam, de olyan volt,mintha kaktuszon ültem volna 2 hétig. Inkább beégek, de ezt többet nem vállalom be. Egyébként 3 csajból, csak egynek volt rá egy vicces megjegyzése, de azon is inkább csak nevettem,mint besértődtem :D

22/F

2012. aug. 13. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja bocs. Egyébként ne mond meg! Minek? Férfi vagy, nem kisbaba. A férfiak szőrösek, ez ilyen.
2012. aug. 13. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Az a férfi, aki szőrös. Ha alapból nincs valakinek elég szőre, az nem probléma. Viszont ha a természet megáldott egy szőrös alkattal, azt ne akarjátok már eltüntetni... Sok férfi nőt csinál magából, mert az "divatos" vagy épp azzal magyarázza hogy kényelmetlen. Ezzel saját magukat is becsapják, hogy lenne kényelmetlen? (Egy kivétel van, ha valakinek olyan szőrös a segge, hogy szinte lehetetlen jól tisztán tartani egy kiadós ebéd ürítése után, bár ez nem hiszem hogy nagyon gyakori.) Nő vagyok, borotválom magamat mindenhol, de kényelmi szempontból semmi jelentősége nincs, inkább csak esztétikailag. Van olyan szőrös férfi ismerősöm, hogy tényleg tiszta fekete a háta, mégse jár gyantáztatni. Ha választani kell, inkább egy nagyon szőrös férfi mint egy borotvált. Ha nővel akarok lenni, akkor felszedek egy nőt.

N

2012. aug. 13. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:

semmi gond nincs vele. Baráromnak is szőrös a háta meg a válla is picit, de nem zavar. Ő sem jelentette be előtte.

20L

2012. aug. 14. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ezzel foglalkozni,szóba sem hozd!Ha neki nem tetszik akkor majd mondja ő,hogy szedd le,nálunk is így volt,azóta ő borotválja nekem.
2012. aug. 14. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyeltalán nő vagy férfi a kérdező? XD
2012. aug. 14. 14:19
 9/9 A kérdező kommentje:
férfi vagyok
2012. aug. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!