Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a lánynak, h beleestem 4 éve? .
Figyelt kérdés
4 éve láttam meg nem mertem közeledni több oka is volt egyik hogy 4 évvel idősebb nálam, de lassan két éve, hogy van egy barátja aki ugyanabban az évben ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon született mint én. Elmondanám neki, de nemtudom mit fog szólni hozzá, azt remélem ha elmondom kicsit megnyugszom talán könnyebb lesz felejteni.A lány lehet hogy egy kicsit buta mert a gyerek nem hozzá illik! 23F2012. júl. 27. 20:31
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok bocs...:D Mond meg neki,veszíteni nem veszíthetsz és legalább nyugodtabban alszol.
3/7 A kérdező kommentje:
nem sanyi! :DDD
2012. júl. 27. 20:37
4/7 A kérdező kommentje:
ja csak félek a leégéstől hogy fogok utána ránézni?!
2012. júl. 27. 20:37
5/7 anonim válasza:
Barétkozz vele majd amikor a barátjával szakít próbálkozz be és megmondhatod ,hogy már 4 éve nem nyugszik a lelked.
Tudom miről beszélsz. 7 évig halogattam a dolgot aztán nem bírtam ki. Pár hét járás alatt megismertem majd csalódtam.
6/7 A kérdező kommentje:
A csalódástól félek én is de inkább csak el akarom felejteni uj lányt megismerni elköltözni pestre... am meg a barátjával él már egy éve, ugyhogy nemhiszem, hogy lesz szakitás.
2012. júl. 27. 21:00
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképp próbáld meg! És nagyon aranyos vagy hogy még négy év után is így szereted. :) Én annak a nőnek a helyébe nagyon boldog lennék, hogy valaki ennyire törődik velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!