Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondjam a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam a barátnőmnek, hogy féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Lassan 1 éve vagyunk együtt. nagyon szeretem őt.

de egyre többször gondolok arra, hogy majd talál magának vmi helyesebb fiút aki majd el csavarja a fejét :/...

persze én magam is rájövök, hogy ez butaság hiszen nem így ismerem, de ha egyszer felüti a fejét a gondolat, akkor egész nap követ a délibábja..

nézelődtem interneten , hogyan gyógyuljak ki ebből, de semmi értelmes infot nem találtam így arra lyukadtam ki, hogy vele kéne megbeszélnem ezt, mert lassan az őrletbe kerget ez az érzés..

szerintetek normális vagyok? O_o

2012. márc. 22. 16:36
 1/4 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki... Ha kijön belőled, akkor kevésbé fog a féltékenység bántani, és a barátnőd is tudni fogja, hogy egyrészt fontos neked, másrészt pedig, hogy mi zavar téged, így valszeg (ha szeret téged, amit nem kétlek), ügyelni fog rá, hogy ne kerülj kellemetlen érzések csapdájába. Sok szerencsét!
2012. márc. 22. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen,normális vagy : )

nekem is ugyanilyen érzésem van, iszonyatosan szeretem a lányt, és én ezt meg is beszéltem vele,elmondtam mindent ami nyomta a lelkem. Nem mondom,hogy már nincs meg ez az érzés,de jobb lett.. Én is nagyon rettegek,hogy jön valaki jobb,szebb,és hopp volt barátnő,nincs barátnő. Ha ez bekövetkezne,hát én nemtudom mit csinálnék,szerintem lelkileg padlóra küldene úgy egy... életre. : )

18/F

2012. márc. 22. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem!
2012. márc. 22. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Első kettőnek köszönöm!

3.: miért nem?

2012. márc. 22. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!