Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi fontos nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi fontos nektek egy pasiban? Soroljatok fel amit csak tudtok :D

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az a legfontosabb,hogy mindig meg tudjon nevettetni.:) Én alapból egy jókedvű,viccelődős lány vagyok,tehát ez nekem nagyon kell.Ezen kívül legyen értelmes,s művelt,mert én is az vagyok(ezt most nem nagyképűségből mondom) és nagyon tudjon szeretni.A külső annyira nem létfontosságú,de azért legyen valami,ami megfog ránézésre benne,gondolok itt gyönyörű szemre vagy egy olyan mosolygásra,amitől elolvadok.:)

L/17

2009. júl. 21. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos nekem, hogy őszinte legyen! Nincs annál rosszabb, mintha hazudik/füllent csak azért hogy ne bántson meg!

Aztán legyen megbízható és hűséges. Ha már úgy érzi nem kellek neki, akkor őszintén mondja el a dolgokat és zárjuk le, de ne csalljon meg...féreg dolog!

Legyen vidám, bevállalós, az sem zavar ha kicsit extrém...én is tudok az lenni.

Szeretem ha valaki kívülről keménynek mutatja magát...de belülről egy érzékeny kis csoda...:) Mint a mostani barátom:)

Legyen értelmes, de azért ne legyen egy mindenttudó mert az is idegesít...de buta se legyen.

És persze szeressen úgy ahogy vagyok!

Nagyjából ennyi! :)

20L

2009. júl. 21. 22:36
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

Őszinteség, becsületesség.

Tudjon szeretni.

Humor, jófejség.

Kedves, rendes.

Romantikus.

Vagány, bevállalós, de tudja, hol vannak a határok.

Helyes, ápolt(nem hanyag), izmos(de nem kell, hogy kigyúrt legyen).

Nálam a kreativitás is nagyon fontos.:)

És ne legyen lusta, meg buta se.

2009. júl. 21. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Az hogy szeressen, legyen őszinte, hűséges, figyeljen rám, meg tudjon nevettetni... és legyen magas (mert én is az vagyok)
2009. júl. 21. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem a belsö értékek a legfontosabbak,legyen jo humora, kedves legyen nevessen sokat öszinte legyen, okos egy kicsit még rafinált is vagány legyen,éreztesse hogy szeret és szeretem még ha férfias és az ágyban vad!nagyjábol ennyi 20/l
2009. júl. 21. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Őszinte,jó lelkü,kedves,valamilyen szinten udvarias,kicsit bolondos és szeresse a focit(ha már csaj létemre oda vagyok érte:P )
2009. júl. 22. 02:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Legyen viszonylag kiforrt stílusa, legyen egyéniség, kicsit nagyhangú is társaságban, de kettesben pedig aranyos és mindenre odafigyelő :) tudjon rávenni arra, hogy új dolgokat is kipróbáljak, legyünk egy hullámhosszon, ha lehet, sportoljon, mert én is sportolok. Külső... elég annyi talán, hogy összhangban legyen az egyéniségével. Plusz dolog, ha szép a szeme és megfog a mosolya vagy a hangja :)
2009. júl. 22. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Legyen ápolt(keze, foga), intelligens, humoros,legyen tiszta a cipője.

Legyen művelt, olvasott, tájékozott.

Ez fontos a kommunikáció miatt -szerintem-

2009. júl. 22. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Legyen vicces, tudjon megnevettetni, de ha kell komolyan tudjunk beszélgetni. Legyen őszinte, nyílt, kicsit vagány, optimista, vagy legalábbis jókedélyű, érzelmes de ne érzelgős, önmagát adja mindig, mindenhol! Külsővel kapcsolatban csak annyi, h ne leygen se agyongyúrt, se csonti:)

L18

2009. júl. 23. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:
tehát az előzőket összefoglalva: legyen tökéletes ..xD
2009. júl. 24. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!