Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bejövök a srácnak akkor miért bunkó?
elvileg bejövök a srácnak meg járni akart velem, tök normális de néha vannak olyan k*cs*g beszólásai, vagyis eddig csak 1 volt de az elég durva volt.. mentünk át, aztán majdnem ki mentem a kocsi elé, aztán már nemtudom hogy hogy volt de valami olyant mondott h : 'akár ki is állhatnál , legalább keresnél pénzt' azért ez elég durva volt.. de utána ő is belátta, meg persze énis vissza szóltam neki h b*zi..
nemértem miért ilyenek a srácok amikor 'éppen felakarnak szedni' egy csajt..-.-
15/L
Hát aki 15 éves lány létére olyan csodálatos magyar szavakkal illeti embertársát mint a buz!... azt nem is fogják nő számba venni, csak olyan "hétvégi barátnő kategóriába". :D
Aki megköveteli magának a tiszteletet az meg is kapja. Feltéve, ha ő is tud tiszteletet tanúsítani mások irányába.
Ezt a bölcsességet adom neked!
Ezzzazzz! Te nem jártál oviba? Ott azt csinálják amit az első írt, és hát később se múlik el teljesen,, vagy majd előbb utóbb igen.
De visszaszóltál akkor meg nem mind1, legalább levezetitek a felesleges feszültséget. Mondjuk ha majd minden második szava az lesz, gyere már te hülye p.. menjük moziba bameg akkor valószínű hogy ő leállt az agyi fejlődésben.
Igen, igen és nyilván ha a tanító néni azt mondja buta vagy lányom, akkor te visszahülyézett.
Ráléptél a felnőtté válás útjára. Az gyenge kifogás, hogy azért szóltál vissza, mert ő is beszólt. Most már kezdj el tisztességesen viselkedni és nem gyerekesen. Sok tini elvárja, hogy felnőttnek kezeljék... de ahhoz felnőttként is kéne viselkedni, ami nem az öltözködésnél, ciginél, piánál és trágár beszédnél kezdődik!.
eléggé gyerekesek vagytok mind ketten...
menjetek játszani a homokozóba
Mert a lányoknak a bunkó srácok jönnek be.. Látod-látod neked is. S erre nem mentség, hogy "nem mindig ilyen". De van, hogy ilyen s neked mégis kell. Akkor bizony igaza van, s ilyennek kell lennie.
Van még kérdés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!