Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor bejövök a srácnak?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök a srácnak?!

Figyelt kérdés
van ez a srác a sulimba aki bejön nekem... és mikor még suli volt akkor minden nap megöleltük egymást ,beszélgetünk kicsit ... Általába haza sétálok az egyik ismimel akit a srác is ismer és egyik nap suli után oda jött hozánk és megkérdezte h jöhet e velünk ... (persze igent mondtunk ) azt mondta h vágjuk le az utat és maszunk át egy keritésen és mikor ott voltunk akk átsegitet ..... elértünk a házunkig és elkeztünk játszani felelsz vagy merszt ... szembe áltam a srácal és ö meg megfogta a csipöm és az ölébe ültetett és ott voltam amíg be nem fejeztünk felelsz v merszezni elköszöntünk egymástól ...... aztán a kövi nap megint együt sétáltunk haza és akkor vele volt a gördeszkája (megint levágtuk az utat...) mikor kiértünk az utra akk rá ált a deszkára én meg véletlenül meglöktem a deszkát és majdnem eleset (de elkaptam lol ) aztán pár p. vel késöbb mondja h már nem jön a srác benekem és majdnem mondtam h de de ismim beleszolt ... Elment deszkával a srác másnap láttom a suliba és megölelt szorosan sokkáig mintha semmi nem történt volna tegnap ...szal most bejövök neki vagy sem ?!
2012. júl. 9. 00:51
 1/8 anonim ***** válasza:
igen
2012. júl. 9. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:
nem
 3/8 anonim ***** válasza:
talán
 4/8 anonim ***** válasza:
krumpli
 5/8 anonim ***** válasza:
ez a káposzta jól meghajtott
2012. júl. 9. 00:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat emberek xD

Most már teljesen biztos vagyok benne h ........ Krumpli lol

akik normálisan válaszoltak azoknak kajak köszi :ddd

2012. júl. 9. 01:17
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem, igen, de előfordulhat az is, hogy 3 napig eláll a rántotthús. Volt egy ismerősöm aki 4 nap után is megette, és azt mondta, semmi baja sem volt.
2012. júl. 9. 11:47
 8/8 A kérdező kommentje:

mi az rákrol beszélsz ?! Rántotthús xDD ????

Hmmm... Éhes lettem :PPPP lol

2012. júl. 10. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!