Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letörlöd a közös képeiteket azzal a személlyel, akivel szakítottatok?
9. és 10. válaszolóval egyetértek. Én mindent törlök, a vele kapcsolatos tárgyakat továbbajándékozom vagy elégetem, ha személyesebb.
Szerintem így tisztességes, gondolom nem esne jól a leendő páromnak, ha véletlenül meglátná a régi közös emlékeket (ahogy nekem se esne jól). Onnantól, hogy szakítottunk, számomra semmit nem jelent.
Volt barátommal volt egy olyan eset, hogy láttam 1-2 közös képét az exével. Smároltak rajta úgy, hogy majd' benyelte a csajt. Engem úgy sosem csókolt meg. Mit mondjak... eléggé rosszul esett :(
Ha aktképet látnék az exről, nem tudom hogy kezelném a helyzetet, de szerintem azt gondolnám, hogy azért vannak meg neki, mert a mai napig nézegeti. Ha meg nem nézi, miért vannak meg neki még mindig?! Valaki, aki megtartja az ilyen képeket, magyarázza el légyszi a miértjét...
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!