Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok?
Figyelt kérdés
A baratommal tegnap beszelgettunk nem emlekszem pontossan mirol,es mondta,hogy ot zavarja,ha en mas pasival beszelek,mire en mondtam,h engem mar nem zavar,ha o mas lanyokkal beszel,mert ez normalis,erre volt egy ilyen beszolasa,hogy ,"azert nem zavar,mert te IS meg csalsz engem?!" mondom nem,de mi az,h en is.Ez tokre ugy jott ki,h o meg csal engem,de o azt mondta,h veletlen mondta ugy,h is,h csak nyelv botlas volt.De mostanaba am is furan viselkedik velem.2012. aug. 13. 12:06
1/5 anonim válasza:
Bármi megeshet, üljetek le normálisan(!) beszélni. De lehet, hogy az előző barátnője csalta, és ezért így mondta.
2/5 Kleo25 válasza:
Hát jól elszólta magát, biztos megcsal szerintem, meg miért ne beszélgethetnél más fiúkkal? Ez annyira hülye felfogás mert elkerülhetetlen hogy ne beszélgess a másik nemmel. De mindig az védekezik a legjobban akiknek vaj van a füle háta mögött.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyebkent en vagyok neki az elso csaja:DMinden teren:D
2012. aug. 13. 12:14
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom. sztem ha az exe csalta és azért mondta így akkor azt simán elmondja nem pedig hárít h csak nyelvbotlás volt. Annak is igaza van aki azt írja h az féltékenykedik a legjobban aki bűnös. Azért nem bízik benned mert fél h megteszed vele amit ő teveled.
5/5 anonim válasza:
Úristen, a barátodnak az már megcsalásnak számít, ha te egy ellenkező neművel leállsz beszélgetni?! Féltékenység level 99!!! Basszus, az embernek az osztályában, munkahelyén, de az egyszerű ismerősei között is simán akad ellenkező nemű! Ezt sürgősen beszéljétek meg, és ha nem tudod meggyőzni, dobd ki a barátod, nehogy már ilyen szűk korlátok közé szorítson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!