Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha a párotok (még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a párotok (még nem lakunk együtt) elmenne egy lánnyal kocsikázni és még egy sms-t se küld, h mi van vele sőt még ki is kapcsolva a telefonja. Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
De még ő van felháborodva azért,mert elmondtam azt neki,hogy az ismerősöm el mondta nekem,hogy látta őket. Pedig el néztem neki ezt. Mások azt mondták hülye vagyok. Szerintetek jól tettem,hogy elnéztem neki ezeket vagy nem? Ja és durván beszél velem azóta ....
2012. aug. 3. 13:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
Mit szóljak hozzá? Biztos cumizta a csaj, vagy meg is qrta.
2012. aug. 3. 13:42
 2/17 anonim ***** válasza:
Vezetés közben én sem szeretek telefonálgatni
2012. aug. 3. 13:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Ugye mekkora bunkó vagyok ?
2012. aug. 3. 13:45
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Hát a párod egy paraszt. Gratula hozzá.
2012. aug. 3. 13:47
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem az a gáz, hogy elment egy lánnyal, hanem az, hogy kikapcsolta a telefonját közben. Miért is? Hogy ne érjék utól?
2012. aug. 3. 13:49
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Szóval...

A párom - akivel nem lakok együtt - elmegy kocsikázni egy csajjal, kikapcsolja a telefonját, nem szól róla, nem is tőle tudom ezt meg, hanem egy ismerőstől, majd mikor ezért számon kérem, leb.sz és bunkózik velem, én még felteszem a kérdést, hogy ez így rendben van?

Hát... nem tudom, hova tovább kell neked egyértelműbb viselkedés, hogy most csaltak meg, és ezt te szó nélkül tűröd, de ha neked ez így jó, akkor gondolom jól tetted, hogy elnézed neki...

Deeee ha esetleg arra lennél kíváncsi én mit tennék, akkor - mivel ugye nem költöztünk össze -, bájos mosollyal elküldeném a jó kva anyucikájába, eztán törölném az életemből és ennék egy gyrost.

21L

2012. aug. 3. 13:49
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Magamból kiindulva én nagyon féltékeny lennék. Szerintem ezt már ne nézd el neki. Ha nem őszinte és durván is beszél veled és még a telefonját is kikapcsolja, akkor szerintem lehet, hogy megcsalt csak nem akarja beismerni. Elég fura, hogy elvisz egy lányt kocsikázni és kikapcsolva van a telefonja nem? Szerintem tényleg a legjobb lenne, ha megpróbálnál leülni vele és megbeszélnéd vele, hogy ez mennyire zavar téged, meg megkérdezhetnéd tőle, hogy megcsalt-e. Ha nem hajlandó erre rendesen válaszolva vagy leülni megbeszélni, akkor bármennyire is szereted, de ezt szerintem ne erőltessed vele, hanem hagyd ott és keress egy kedvesebb megértőbb pasit. Hidd el sokkal jobb lesz :)
2012. aug. 3. 13:52
 8/17 anonim ***** válasza:
77%
Az utolsóhoz szólnék nem lehet hanem BIZTOS h megcsalja.butaságot irtnál neki mert egy pasi van olyan okos hogy úgy kimagyarázza hogy megbocsájt neki közbe meg minden nap megcsinálja ugyan ezt vele szoval sztem MOST HAGYD OTT!!!
2012. aug. 3. 13:59
 9/17 anonim ***** válasza:
54%

# 8/8

Az előtted levő vagyok.

Szerintem is biztos, de arra gondoltam, hagy ha a lánnyal nagyon jó barátok akkor lehet talán 1 picike nagyon picike esély, hogy nem csalja meg, habár ebbe én is kételkedek, de mindig ott van az a bizonyos "mi van ha...." érted :)

2012. aug. 3. 14:04
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem már az sem okés, h elmegy egy csajjal kocsikázni... én sem járok el pasikkal ide-oda, ha van párom. Ha jót akarsz magadnak, még most otthagyott. Vszínüleg nem ez az első eset, h ezt csinálja, és 1000%, h nem az utolsó

.

2012. aug. 3. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!