Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a párotok (még nem lakunk együtt) elmenne egy lánnyal kocsikázni és még egy sms-t se küld, h mi van vele sőt még ki is kapcsolva a telefonja. Mit szólnátok hozzá?
Szóval...
A párom - akivel nem lakok együtt - elmegy kocsikázni egy csajjal, kikapcsolja a telefonját, nem szól róla, nem is tőle tudom ezt meg, hanem egy ismerőstől, majd mikor ezért számon kérem, leb.sz és bunkózik velem, én még felteszem a kérdést, hogy ez így rendben van?
Hát... nem tudom, hova tovább kell neked egyértelműbb viselkedés, hogy most csaltak meg, és ezt te szó nélkül tűröd, de ha neked ez így jó, akkor gondolom jól tetted, hogy elnézed neki...
Deeee ha esetleg arra lennél kíváncsi én mit tennék, akkor - mivel ugye nem költöztünk össze -, bájos mosollyal elküldeném a jó kva anyucikájába, eztán törölném az életemből és ennék egy gyrost.
21L
# 8/8
Az előtted levő vagyok.
Szerintem is biztos, de arra gondoltam, hagy ha a lánnyal nagyon jó barátok akkor lehet talán 1 picike nagyon picike esély, hogy nem csalja meg, habár ebbe én is kételkedek, de mindig ott van az a bizonyos "mi van ha...." érted :)
Szerintem már az sem okés, h elmegy egy csajjal kocsikázni... én sem járok el pasikkal ide-oda, ha van párom. Ha jót akarsz magadnak, még most otthagyott. Vszínüleg nem ez az első eset, h ezt csinálja, és 1000%, h nem az utolsó
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!