Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha a párotok (még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a párotok (még nem lakunk együtt) elmenne egy lánnyal kocsikázni és még egy sms-t se küld, h mi van vele sőt még ki is kapcsolva a telefonja. Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
De még ő van felháborodva azért,mert elmondtam azt neki,hogy az ismerősöm el mondta nekem,hogy látta őket. Pedig el néztem neki ezt. Mások azt mondták hülye vagyok. Szerintetek jól tettem,hogy elnéztem neki ezeket vagy nem? Ja és durván beszél velem azóta ....
2012. aug. 3. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát szteintem akkor is hagya ott! én tutira ezt tenném.én megmondtam a páromnak ha van valaki más inkább szólj minthogy megcsalj!inkább szakitunk minthogy megcsaljon valaki is engem!jobban túlteszem magam egy szakitáson mint egy megcsaláson!
2012. aug. 3. 14:12
 12/17 anonim ***** válasza:

ennyi ésszel szabadlábon????? :S

nézd el neki...csak jól le lett szopkodva, meg baszott egy isteneset :D

kutyából nem lesz szalonna

nem laktok együtt, mióta vagytok együtt?

2012. aug. 3. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsóhoz szólok te pasi vagy?
2012. aug. 3. 14:31
 14/17 anonim ***** válasza:

az hát :D

szerinted beszélgettek? akkor nem fű alatt ment volna dolog...

2012. aug. 3. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:
én az előbb már megmondtam hogy megcsalta tutira. de figyelj neked van egy csajod és szereted na jo lehet te nem ilyen tipus vagy de egyszer ugyis megismered a szerelmet és ha az a lány elmenne kocsikázni leszopná a csávót meg még megis baszatná magát vele akkor te se hagynád de sztem vannak olyan csávók akik azzal intézik el hogy szanaszét verik de van aki otthagya.szoval a lényeg te se tennél mást!
2012. aug. 3. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:

nekem volt 1 ilyen csajom...:S

nem csináltam semit sem, csak szakítottam

2012. aug. 3. 14:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van ! Pedig már 1x meg jártam ezt méghozzá most történt februárba a csak terhes és én hülye visszafogádtam 3x is. De annak vége . Ezzel a sráccal április 22-e óta vagyok együtt,ki derült hogy régen is ezt csinálta amiatt hagyta ott mindenki.pedig nem igaz,hogy 31 évesen még nem unta meg az ilyet! Szakítani fogok én is úgy látom.nem szeretnék megint egy ilyen hibába esni! Köszönöm nektek!szép napot!
2012. aug. 3. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!