Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok a helyemben?
Tudom nem szép dolog, de barátnőm nyitva hagyta az msnjét, írt neki egy férfi, nem ismertem, így vissza néztem a beszélgetésüket. 2 hónapja, szinte mindennap beszélnek, olyan dolgokról is amiről velem soha nem beszélt. Minden nap többször is beszélnek, este 7től éjszaka 3ig is. Más nem volt köztük, az biztos, mert az illető az ország másik felén él, de megemlítették hogy ez milyen nagy kár.
Engem ez nagyon zavar. Tudom hogy nem megcsalás, de ahogy elnézem nem rajta múlik. Miútán írt, én is írtam hogy Ő most nincs itt, majd ha újra lesz írjon neki, aztán kijelentkeztem. A barátnőm még nem mondott semmit még mindig, ez tegnap történt.
számonkérés,egy pofon kiosztása,szakítás.
ebben a sorrendben.
3.as: azért mert mással beszél ezt nem tehetem
nem csalt meg .. testileg
arra is kiváncsi vagyok hogy mégis hogy "ismerték" meg egymást
jó,hát mindenki más temperamentum,és életkor függő is a dolog.
mert ha fiatal,akkor lehet,hogy csak nyalistának,egó növelőnek van tartva a fickó,de ha felnőtt nő,akkor az a verzió játszik,amit írtam,mert nem fér bele,hogy órákat dumálgat privátban más kanokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!