Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindent elszúrtam?
Nemrég járni kezdtem egy látássérült fiúval, akivel nagyon jól kijövök imádom, szeretem, szóval a szokásos. De ma nem tudtam elmenni a találkozónkra amit ma voltam kénytelen lemondani, mert felfáztam és nagyon elindulni se tudtam az orvoshoz.(ez volt a második alkalom, hogy lemondtam akkor szintén azért, mert rosszul voltam.) Amikor beszéltem vele msnen írta, a jövőben nem fog szervezkedni, mert utálja és látszik nem csinálja jól. A legnagyobb baj az, hogy úgy érzem nagyon dühös és csalódott. (ő persze közben azt mondja erről szó sincs) Mondtam neki, most biztos nem akar majd velem találkozni ezek után, de ő mondta, ha van megint valami alternatív javaslat, akkor meghallgat. Most ugye nem szúrtam el semmit se? Még együtt lehetek vele ugye?
Teljesen megijedtem...
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!