Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elszurtam? Lehet meg esely? Hogyan hozzam helyre?
Szoval van egy srac aki nekem nagyon tetszik , sajnos en nem tudom eldonteni , hogy en neki tetszem vagy sem de ahogy beszelt ugy jottem ra, hogy igen. Es sajnos hisztiztem neki egy kicsit amin nagyon felmergelodott, gondoltam haragszik is ram mar 3 napja nem volt fennt msn-en nem tudtam vele beszelni. Megneztem es nem tiltott le a listajarol.
Vajon ezzel a hisztivel mindent elrontottam , bocsanatot kertem de nem mondott arra semmit , csak annyit hogy o most kell menjen es elkoszont. Mit tudnek csinalni , mert neki egy komoly csaj kell nem egy ilyen hisztis pics@, de en is csak azert hisztiztem mert nagyon ideges voltam es volt meg amelett egy csomo bajom.
18 mindketten
Az a legszarabb hogy igaza volt, es tenyleg megbantam , vagyis nem gondolkoztam csak locsogtam.
"Megneztem es nem tiltott le a listajarol."
Ezt te hogy tudod megnézni?(tényleg nem tudom,és érdekelne.Elmondod?...)Egyénként 18 évesen hisztizni,főleg amikor tudod,hogy felesleges volt,kár volt...Én meg is sértem azokat a férfiakat akik ilyen szituban inkább menekülnek...
Utolsó!
Messenger plus szolgáltatások, ott a jobb felső sarokban (a felkiáltójelre rámész) aztán a partnerlista-karbantartó és már látod is amit akarsz.
Írj egy közös ismerősnek MSNen, de olyannak, akivel tudod, hogy vannak közös MSN partnereitek, legalább 3-4... Írd meg neki vackolsz és nem látod a belogok felét... Nézze már meg neked, ez a három ember járt-e fent :D Így derül ki, tiltott-e :)
Semmit ne csinálj. Várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!