Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha elszúrtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha elszúrtam mindent 5 perc alatt?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akit nagyon megszerettem, és én könnyen befolyásolható vagyok! És a pasimnak a haverja, engem fel akart szedni, és ezért áztatta elöttem, mármint mindenfélét mondott róla! És a legjobb barátnőim is azt mondták, hogy jöjjek inkább össze ővele, mer vele jobban járnék stb!Jött a pasim, elkeztem vele beszélgetni, és hiába könyörögtem szinte, hogy akkor legalább mondjon valamit, hogy szakítsak vagy mi legyen velünk azt mondta ez az én döntésem! És engem elkapott az ideg, mert még a többiek is mondták, hogy ha valóban szeretne, akkor nem így állna hozzá! Én meg mondtam neki, hogyha így állsz hozzá vége! És kérdezte akkor hogy álljak hozzá? Mondtam neki mondj valamit, hogy maradjak veled, vagy valami okot hogy mér vagy csak annyit hogy szeretsz! Ekkor mondta a haverja, hogy én a te helyedbe nem hagynám annyiba én harcolnék érte! És kérdeztem semmi? Ő mondta hogy nemtudom mi legyen? És akkor mondtam, akkor télleg ha így állsz hozzá vége! De én halálosan belezúgtam, és kiderült, hogy nem is hazudott! És ráadásul ez a barátom haverja azt mondta, ha én pasizok, ő engem hajamnál húzva kivisz a pasihoz, és elöttem veri agyon, utána meg engem! Én ezt az egészet nagyon megbámtam! És letörölt myvipről a barátom, vagyis volt barátom, és lehet msn-ről is! Segítsetek kérlek szépen titeket!!!!
2009. jún. 15. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondta a pasid, hogy a te döntésed. Ha benned vannak/voltak kétségek, valóban neked kell döntened. Miért másokra hallgatsz, miért nem a szívedre? A döntésed következményeit, a felelősséget Neked kell vállalnod, nem a nagyon okos tanácsadóidnak. A te életedről van szó, ezért ne hagyd, hogy mások mondják meg mit csinálj. Menj oda hozzá, mondd meg neki, hogy tévedtél, hagytad magad befolyásolni. Mondd meg neki hogy szereted, vele akarsz lenni. És ne foglalkozz mások véleményével. F28
2009. jún. 15. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
mondanék véleményt ha tudnék, de ez nagyon azvaros nekem....ugyértem nem irtad le vmi közérthetően ("Hazudott, pasim, nem ő, de ő, mégse én, stb,stb,")...na, de télleg, egy értelmes mondatot alig tudok belőle kiszedni, deazért biztos :D
2009. jún. 15. 16:16
 3/6 A kérdező kommentje:

nemtudom, hogy hogy találkozzak vele, mert ő csak akkor tudott kijönni, mikor mondtam, hogy ekkora és ekkora megyek, mert amúgy meg megy csavarogni! msn-enen sztem letörölt, telefonja nincs! de viszont én szeretem!

második komisnak: kérlek szépen neke delmagyarázom: azt mondta a haverja, hogy a felfüggesztetje, nem azért van, amit mondott, hanem másért! aztán kiderült, hogy télleg verekedésért van, de sajnos már későn! de engem nem ez zavart volna, hanem, hogy hazudott nekem! mer engem nem naon izgat, hogy ő valójában milyen sötét alak, hanem engem ő izgat, mert nekem ő kell nem pedig a múltja!!!!

2009. jún. 15. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt alaposan elbaltáztad, már bocsi a közömbösködésért. Szerintem egy kapcsolatban az már elég nagy probléma, ha az egyik fél a másik megkérdezése nélkül bedől a kamu "híreknek", és rögtön útnak ereszti, ahelyett hogy szépen leültetek volna és higgadtan megbeszéltétek volna az egészet. Nem konkrét követeléssel kellett volna elé állni, hogy mondjon okokat arra miért maradj vele, hanem megkérdezni, hogy mi volt ez és hogy is történt, miért akarják a haverjai bemocskolni előtted?!

Így utólag ahogy elmondtad szerintem már nem tehetsz semmit. Max annyit, hogy írsz egy velős bocsánatkérő üzenetet neki myvipen, e-mailben vagy bárhol, és vársz türelmesen. Ha jelentkezik, akkor lehet esély arra hogy megbeszélitek, ha nem akkor azt hiszem ez sajna veszett ügy. Ne hisztizz, és ne magyarázkodj órákon keresztül, mert csak elmegy az életkedve! :)

L19

2009. jún. 15. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt alaposan elszúrtad.

Ha a barátnőm ezt tette volna én se reagáltam volna másképp. Neked kell eldöntened, hogy mennyire fontos számodra a pasid. Ezt ő nem tudhatja, nem gondolatolvasó. Ha még tényleg fontos számodra, akkor nem neten keresztül beszéled meg vele a dolgokat. Az ilyesmit jobb személyesen, akkor látod, hogy miképp reagál a dolgokra. Annyit sztem megérdemelne nem?

Elmész hozzá, elmondod neki a lényeget, és aztán vársz. Ha jelentkezik, akkor van még keresni valód, ha nem akkor a pasid lezárta veled ezt a dolgot. (Bár megjegyzem teljesen jogosan)

2009. jún. 15. 23:40
 6/6 A kérdező kommentje:
igen tudom, hogy hülye voltam, és alap hogy a saját pasim mellett lett volna a helyem, nem ellene! késő bánat, ha tehetném visszafordítanám! de sajnos most ő összejött egy másik csajjal, de én nem akarom elengedni őt! holnap találkozok vele, és akkor mindent tisztán, és szépen megbeszélek vele! nem leszek erőszakos, és nem fogok hisztizni! remélem lesz még nála esélyem! csak ezt kérem egy esélyt többet nem tennék ilyet vele, mert most én sírok! igaz ő is sírt, mert a haverja megmondta! meg az esett neki még rosszul, hogy nem bíztam meg benne! és összejött azzal a csajjal akit a legjobban utálok! a bnőm szerint azért, hogy féltékennyé tegyen! de remélem igaz! mert nekem naon kell! de ha nem érezne irántam semmit akkor nem jönne ki holnap nem? ráadásul a haverja aki rámmozdult, meg akarja verni, és az is lehet, hogy azért nem akar már velem, mer fél tőle! de holnap eldől! ebből mi lesz? kibékülünk? én nagyon szeretem őt!
2009. jún. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!