Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszonéves informatikusnak milyen nők jöhetnek be?
11 es vagyok :P
19 esbol latom 18 as lett :P
a keresztneve legyen .jpg :)
egyébként ahogy látom az intellektus nagyon fontos, eszükből élő emberekről beszélünk.
Nem a végzettsége számít, hanem az hogy milyen beállítotságú. Ha a szőkék vagy a lila hajúak jönnek be neki az akkor nem azért van, mert informatikus, hanem azért mert neki ezek jönnek be.
Jobban jársz ha megkérdezed tőle, mert ez nagyon általános kérdés.
Embere válogatja. Párom informatikus, programozó, én egy molett, elég tetovált, piercinges lány vagyok.
22/L
Nekem eddig már két informatikus barátom volt, valamiért úgy látszik ilyeneknek jövök be. És ennek nagyom örülök, mert bár nem vagyok egy informatikai analfabéta, de sokszor elkél a segítség, ez ilyen ellentétek kiegészítik egymást dolog :D
De tartom én is, hogy az informatikusok is emberek különböző egyéniséggel, szóval nem lehet egy ideálképet ráhúzni mindegyikre.
Én igazából azt vettem észre, hogy sok kockának bejövök, fogalmam sincs miért. De leírom milyen vagyok, hátha segít :D
Én alacsony, vékony, szolid kinézetű lány vagyok, derékig érő hajjal, és mások szerint ilyen törékeny, bájos kinézetű vagyok. Van eszem, sok minden érdekel a világban, szeretem az építő jellegű dolgokat, szeretem a humort. Kicsit bizalmatlan vagyok, ezért nehezen merem valakinek megmutatni teljesen önmagam és megszeretni a másikat, de ha ez megtörténik a végletekig hűséges vagyok, odaadó mindenben, én társként viselkedek egy kapcsolatban és ezt is várom vissza. (Csak sajnos ezt legutolsó informatikus barátom nem értékelte :/ )
Szóval annyit tudok mondani, hogy a kockább fiúk (azokra gondolok akik sokat játszanak vagy játszottak korábban, és kicsit fantasys beállítottságúak, illetve ilyen kedvesebb jófiúk), az ilyen lányokat(is) szeretik, mint én. Mert szerintem a kedves kisugárzás miatt oda mernek jönni vagy egy szolidabb de aranyos lányt szeretnének maguk mellé, nem egy üresfejű, mély érzelmek nélküli pávát.
Az más, hogy pl. legutóbb is csalódnom kellett, mivel akiket én kifogtam elég éretlenek voltak, és az utolsó is engem dobott. Ők nem igazán tudták értékelni amit én tudtam adni, az őszinte szeretet. Úgyhogy kezdek bizalmatlan lenni ezzel a típussal.
Ezek az én meglátásaim a saját tapasztalaim alapján, szóval egyáltalán nem szentírás.
De ez is csak 2 ember volt a nagyon sokból, akik informatikusok, illetve ilyen beállítottságúak, remélem neked sikerül kifogni egy érettebb, rendesebb fiút :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!