Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszonéves informatikusnak milyen nők jöhetnek be?
90 60 90 azaz sötétlila :)))
üdv. egy infós s 23f :P
...na jó viccet félre téve nekem a csendes rendesebb lányok jönnek be , külsőre inkább átlagosak , nem baj ha kicsit telt de nem elhízott , kb. hasonló érdeklődési köre legyen mint nekem pl. mérnöki tudományok , infó, űrkutatás, fizika(minden ágazat), bio informatika , orvosi fizika, agykontroll, őskori történelem, összeesküvés elméletek stb stb.... :D na minél több talál ebből annál jobb :)
9 vagyok
Nem vagyok infós, de van/volt/lesz elég a környezetemben, és elmondhatom, hogy külsőre sokféle lány bejön nekik, viszont mivel ezek a srácok az átlagnál intelligensebbek, a lányoktól is ezt várják el.
Remélem ez a válasz már hasznos volt neked.
11 ismét :)
szívesen
még hozzátenném , hogy szinte minden titokzatos s rétéjes dolog vonz :) hasonló rejtélyek után megszállott leányzót is el tudnák képzelni :)
11-es vagyok
igazat adok a 9-esnek
Már 30+ vagyok, de voltam 20+ éves is. Software fejlesztő vagyok, tehát nevezhetnénk informatikusnak is.
Nem fogod elhinni, de egyik munkahelyemen sem voltak egyforma barátnőink.
Valamelyik infós csak döglik, valamelyik sportol, valamelyik fest. Nem vagyunk egyformák.
De mondok hasznosat is. A 20+ évesek elsősorban a külső számít. 30 felett már fontos lesz a lány esze is.
Én is azért szakítottam, és a haverjaim is azért szakítanak, mert a leendő gyerekünk anyjától elvárjuk, hogy értelmes legyen. Egy buta nő fel sem tud izgatni.
11 vagyok
19 esnek :)
bár én még csak 23f vagyok de úgy gondolkodom mint az általad leírt 30 as .. és még van néhány évfolyam társam aki szinten így gondolkodik ...csak sajnos korosztályunk lányainak többsége nem így gondolkodik :S
29 éves informatikaszakos tanár vagyok. Remélem hasznosnak fogod találni a választ.
Engem az olyan nők vonzanak, akiket aķár a gyermekeim anyjaként is el tudok képzelni. Nekem szükségem van a nyugalomra, tehát nem is kezdek pörgős, bulizós nőkkel. Valamint fontos, hogy elfogadja, hogy nem mindig úgy van szabadidőm, ahogy azt én szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!