Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el ilyenkor minden férfi? Gondolkoznak, vagy letojnak mindent? Miért jó eltűnni és nem írni?
Már ő a harmadik aki eljátssza velem.
Adott a szitu, minden tök hepi, aztán adódik egy malőr, én bőgök mint az állat amikor látom h mit írt. "maradjunk csak barátok, ha neked is jó" ezt kaptam ma, annyira sokként ért. Átbeszéltük h miért, mi lesz, kezdtem érezni h mégis van remény aztán nem kaptam több választ, és nincs fent neten, nem tudni róla semmit, pedig fent szokott lenni.
És minden csávó ezt csinálja. Felszívódnak, napokra.
Ilyenkor mit éltek át,fiúk? Gondolkozás, ivás, rágódás, öröm,bánat, vagy micsoda? Mit csináltok? Vagy szándékosan, had szenvedjen a csaj?
A szituba most ne menjünk bele, nagyon pofára ejtett és egész nap sírtam.Elvileg engem akarna védeni ezzel mégis mikor próbálkozok feldobni egy témát és 2 óra múlva kapok egy egyszavas választ.. Biztos, hogy történt valami, sejtem is hogy mi. Szóval abban segítenek a barátaim,köszi, inkább az érdekelne h ilyenkor mikor eltűnnek a csávók "vészhelyzetben" az miért van.
Köszönööm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!