Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 eves no vagyok, van egy 41 eves ferfi aki probalkozik nalam (tobbi lent)?
ez egy eleg gyerekes kerdes lesz, de kivancsi vagyok mas mit gondol. namost ez a ferfi bevallotta hogy mar tobb honapja tetszem neki, de csak 1 honapja probalkozik nalam komolyabban. Majdnem minden nap keresett vlamilyen formaban, sokat beszelunk, es ebben az utobbi honapban nekem is megtetszett o nagyon.
Kedden elhivott randizni, amire igent mondtam. A problema ott van hogy utoljara csutortokon hallottam felole, latszolag semmi gond nem volt, azt mondta majd holnap (penteken) keres, de nem tette. se egy sms, se telefon, nem is talalkoztunk azota.
Nagyon kivancsi lennek hogy vajon most huzza az agyam, azert csinalhatja ezt, hogy hianyozzon nekem, vagy pedig meggondolta magat mivel igent mondtam, elvesztette az erdekesseget a dolog. Egyaltalan egy ferfi meggodolja magat meg mielott megkapja a not? (ha csak arra kell neki)
ti mit gondoltok?
volt dugás a randi végén?
mert úgy érthető lenne.
ha nem volt,akkor tényleg fura.
melóhelyen láttad,vagy ott sem volt,eltűnt?
akkor azért nem keresett,mert későig dolgozott.
ez eszedbe sem jutott:D?
ha tényleg van lóvé a munkájában,keres vele sokat,akkor tojik minden másra,hidd el.
vagyis ilyesmi apróságokra,hogy jaj sms.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!