Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26 eves no vagyok, van egy 41...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 eves no vagyok, van egy 41 eves ferfi aki probalkozik nalam (tobbi lent)?

Figyelt kérdés

ez egy eleg gyerekes kerdes lesz, de kivancsi vagyok mas mit gondol. namost ez a ferfi bevallotta hogy mar tobb honapja tetszem neki, de csak 1 honapja probalkozik nalam komolyabban. Majdnem minden nap keresett vlamilyen formaban, sokat beszelunk, es ebben az utobbi honapban nekem is megtetszett o nagyon.

Kedden elhivott randizni, amire igent mondtam. A problema ott van hogy utoljara csutortokon hallottam felole, latszolag semmi gond nem volt, azt mondta majd holnap (penteken) keres, de nem tette. se egy sms, se telefon, nem is talalkoztunk azota.

Nagyon kivancsi lennek hogy vajon most huzza az agyam, azert csinalhatja ezt, hogy hianyozzon nekem, vagy pedig meggondolta magat mivel igent mondtam, elvesztette az erdekesseget a dolog. Egyaltalan egy ferfi meggodolja magat meg mielott megkapja a not? (ha csak arra kell neki)

ti mit gondoltok?

2012. aug. 12. 01:47
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
mostál fogat randi előtt?! :D no jó de komolyan..előfordulhat h meggondolta magát,.. kiderül ..viszont te semmiképp se keresd..34f
2012. aug. 12. 01:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem rontottál el semmit. Vagy valami közbejött neki, vagy beparázott. Majd úgyis értesít, ha hiányzol már neki. :)
2012. aug. 12. 01:58
 3/9 A kérdező kommentje:
:D nem randi volt eddig, az illetovel egy cegnel dolgozom, de nem kozvetlenul egyutt,viszont meg lehet oldani hogy minden nap osszefussunk par percre amit eddig meg is tett. olyan is volt tobbszor is hogy bejott a munkahelyre amikor szabadnapos volt ilyen mondvacsinalt indokokkal es akkor megkeresett engem. viszont most valami nem stimmel... nem en nem fogom amugy keresni, ha belepusztulok se :D
2012. aug. 12. 01:59
 4/9 anonim ***** válasza:

volt dugás a randi végén?

mert úgy érthető lenne.

ha nem volt,akkor tényleg fura.

melóhelyen láttad,vagy ott sem volt,eltűnt?

2012. aug. 12. 02:25
 5/9 A kérdező kommentje:
ott volt, raadasul penteken kesoig dolgozott, mikor en mentem haza meg lattam a parkoloban a kocsijat... en arra gondoltam hogy direkt csinalja hogy nem keres. mondjuk ha az a celja hogy hianyozzon akkor jol csinalja :D
2012. aug. 12. 02:31
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor azért nem keresett,mert későig dolgozott.

ez eszedbe sem jutott:D?

2012. aug. 12. 02:33
 7/9 A kérdező kommentje:
hat nem mert egy smst azert csak irhatott volna, foleg mivel mondta is hogy fog. meg en szombaton dolgoztam most, igazabol szamitottam ra hogy bejon, aztan nagyot koppantam D na de majd hetfon tenyleg kiderul hogy direkt csinalta vagy tenyleg kerul...
2012. aug. 12. 02:40
 8/9 anonim ***** válasza:

ha tényleg van lóvé a munkájában,keres vele sokat,akkor tojik minden másra,hidd el.

vagyis ilyesmi apróságokra,hogy jaj sms.

2012. aug. 12. 02:42
 9/9 A kérdező kommentje:
hat erdekes eddig nem volt ennyire elfoglalt, ram mindig talalt idot. na nagyon kivancsi vagok mi lesz vagy nem lesz hetfon. csak addig meg van 1 nap :S
2012. aug. 12. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!