Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el ilyenkor minden férfi? Gondolkoznak, vagy letojnak mindent? Miért jó eltűnni és nem írni?

Figyelt kérdés

Már ő a harmadik aki eljátssza velem.

Adott a szitu, minden tök hepi, aztán adódik egy malőr, én bőgök mint az állat amikor látom h mit írt. "maradjunk csak barátok, ha neked is jó" ezt kaptam ma, annyira sokként ért. Átbeszéltük h miért, mi lesz, kezdtem érezni h mégis van remény aztán nem kaptam több választ, és nincs fent neten, nem tudni róla semmit, pedig fent szokott lenni.

És minden csávó ezt csinálja. Felszívódnak, napokra.

Ilyenkor mit éltek át,fiúk? Gondolkozás, ivás, rágódás, öröm,bánat, vagy micsoda? Mit csináltok? Vagy szándékosan, had szenvedjen a csaj?

A szituba most ne menjünk bele, nagyon pofára ejtett és egész nap sírtam.Elvileg engem akarna védeni ezzel mégis mikor próbálkozok feldobni egy témát és 2 óra múlva kapok egy egyszavas választ.. Biztos, hogy történt valami, sejtem is hogy mi. Szóval abban segítenek a barátaim,köszi, inkább az érdekelne h ilyenkor mikor eltűnnek a csávók "vészhelyzetben" az miért van.

Köszönööm!

2012. aug. 12. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kevés az info, hogy érdemi választ kaphass. Pl. mi az hogy "vészhelyzet"?
2012. aug. 12. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát... Elképzeltem a helyzetet. Én nem tudok egy okot sem, hogy miért tűnnék el, ha valakit bírok (akárcsak barátként is). Én azt mondom neked, hogy neten beszélni hülyeség. Beszéljetek élőben, az sokkal személyesebb, és ott nem tud lelécelni egy pillanat alatt. Ha akarsz vele beszélni, akkor beszélj meg vele találkozót, ez még nem számít randinak, ha egy fiú meg egy lány találkoznak és beszélgetnek. :) Ezt biztos ők is megértik. És ha látod, hogy valami baja van, akkor ott nincs menekvés, meg kijelentkezés, meg lehet beszélni. Sőt, meg KELL. Mert a barátság, és a párkapcsolat is csak akkor működik...

Az ivásról meg annyit, hogy azt akkor szoktunk, ha otthagyott egy csaj, nem akkor, amikor bejövünk egynek. :D

Uff, beszéltem!

Amúgy leírnád, hogy hány éves vagy, ha szépen kérlek? Meg hogy merre laksz? Nemed nem kérdezem, mert ha pasizni akarsz, akkor vagyok olyan jóhiszemű, hogy lánynak gondoljalak...

Köszönöm. :)

16/F

2012. aug. 12. 22:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát..Mikor mégsem úgy jön össze a dolog.

De dióhéjban:

Este eljárt a szám véletlenül h anyumnak nem túl jó a véleménye róla és félt. (bár még nem találkoztak) És neki ez nagyon rosszul esett mert drogosnak és alkoholistának nevezik elég sokan, én valahogy elhiszem hogy nem az annyira fel tud háborodni ezen. Aztán együtt töltöttük az éjszakát, minden jó volt, délben hazadobott a kocsival,mondta hogy madj menjek el velük ide meg oda, majd ír mikor indulnak.. Én örültem, hogy végre talán rám talál a boldogság, fura kötődést érzek iránta. Erre fél óra múlva facebookon egy üzenet: szerintem csak maradjunk barátok ha neked megfelel, az embereknek nincs jó véleménye rólam és nem akarok galibát. Vagyis kb. ez. Aztán írta hogy szeretne beszélni anyummal, meg megszeretne engem jobban ismerni meg minden. Bár kicsit talán rideg válaszokat adhattam mert annyira sírtam hogy nem tudtam vigyorogni még neten sem.

Aztán az volt az utolsó hogy mondtam neki hogy megbeszéltem ezt anyummal, ő pedig szívesen beszélgetne vele, meg ezt nagyra tartja ha vki face to face.. Erre írta hogy oké. Aztán rá egy órára írtam neki,hogy mit csinál, majd kaptam pár óra múlva egy ilyet, hogy "aludtam".

És azóta sem ír, nincs fent neten, semmi életjel, és hasonló szituban eddig minden csávó ugyan ezt csinálta velem, hogy felszívódnak napokra.

És tudom hogy őfelőle se hallok pár napig, bár tervezem h reggel írjak neki, egyszerűen nem akarom veszni hagyni ezt a dolgot.

Szóval ennyi lenne a helyzet kissé felületesen.

2012. aug. 12. 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát megdugott aztán kész... mit nem kell ezen érteni, elég egyértelmű nem ? Csak gondolj bele, minden ok, "együtt töltöttétek az éjszakát"... hazadobott aztán kicsit még mellébeszél és ennyi. De nyilván ő a jó csávó. Meg kell mondjam nem is sajnállak. 1. ha valakiről mindneki rosszat mond, az valószínű úgy is van, de legalábbis van benne igazság. 2. te választottad ki a falu bikááját...
2012. aug. 12. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Most már világos,mi az oka,hogy mindig mellényúlsz.Tudod,miért van ez?Nincs emberismereted,élettapasztalatod,és naiv vagy.Anyukád félt,és igaza van,a többi ember meg csak nem téved.Gondolom,eddig mindig hasonló pasikat fogtál ki.Ők sajnos megbízhatatlanok,és bizony kihasználtak Téged.Kihasználni pedig azt lehet,aki engedi.Figyelj,szedd magad össze,fejezd be a sírást,és a jövőben először ismerd ki a kiszemeltedet,utána dönts róla,le akarsz-e feküdni vele,stb.!Máskor óvatosabban!
2012. aug. 12. 22:58
 6/11 A kérdező kommentje:

nem dugott meg ;) csak elmentünk bulizni aztán együtt aludtunk.

Sokszor mondtam neki h attól félek hogy kihasznál, és h csak "arra" kellek neki. Sok dologgal bizonyította h nem.

De igazából mondtam h ne a személyes problémát tárgyaljuk ki :D Hanem azt, hogy ilyenkor miért tűnnek el a férfiak 2-3 napra aztán visszajönnek mintha mi sem történt volna...

2012. aug. 12. 23:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg csak meg akart dugni, te mondtad ezt és kész... tiszta sor. Ha meg tényleg csak zűrös hete volt, akkor meg a sok hűhó semmiért volt.
2012. aug. 12. 23:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Jó,akkor csak erre a kérdésedre koncentrálva azt mondom:azért,mert nem érdekled őket annyira,hogy az életük részévé válhass,tehát beleláthass az életükbe.Nem Te vagy fontos nekik,hanem a szabadságuk.
2012. aug. 12. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 22:49 meg utolsó:

Igen, ez lenne a logikus. De akkor ha vki megteszi 4x (mármint ennyi alkalommal szexelünk), meg közben teszi a szépet... Na annak mi oka van felszívódni minden szó nélkül?

2012. aug. 12. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
1. hülye 2. épp senki se volt közelében, te meg lefeküdtél vele.
2012. aug. 13. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!