Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még rokoni kapcsolat, vagy így már lehetne köztünk több is?
Van egy fiú, aki nagyon jól néz ki, meg tetszik is nekem. Ez a fiú az unokatesóm unokatesója, így nekem vér szerint nem rokonom. Nem lehetne köztünk semmi sem, mert ő több, mint 10 évvel idősebb nálam. Ha fiatalabb lenne/ nem lenne barátnője/ a közelben lakna, akkor lehetne köztünk valami? Vagy a közös rokonok miatt tabu? Volt már valakivel hasonló eset?
Évente kb 2-3x találkozunk családi összejövetelen, nem szoktunk beszélgetni, de mikor arcra puszival köszönünk egymásnak, mindig olyan "jó érzés". El szoktam kicsit pirulni, de gondolom már észre vette.
16/L
nekem is van egy ilyen unokahugom, én is sokat gondolkodtam ezen:D hát sztem egy picit gáz lenne.
de mivle úgyis messze van meg mi is ritkán találkozunk, jó ha évente, így tök mindgye
Köszi a válaszokat!:)
Legutóbb még ha jól emlékszem, akkor karácsonykor találkozhattunk utoljára, de nemsokára (2-3 hónap) megint lesz egy családi esemény. Rosszul írtam a kérdésben, mert az előbb találtam meg fb-n a fiút (nem ismerősöm) nincs barátnője most. Amúgy néha ha megyünk unokatesómékhoz (ők a közelben laknak) pont ők is ott vannak. Persze ez nagyon ritka eset. Azért megpróbáljak
legközelebb a közelében lenni, beszélgetni vele?
Bocsi, hogy így küldtem el, csak félrenyomtam.
Köszi a többi választ!:)
Amúgy ti a helyemben bepróbálkoznátok nála? Itt arra gondolok, hogy a legközelebbi összejövetelnél ti szemeznétek-e vele, beszélgetnétek, a közelében lennétek, stb.. Eddig is lett volna erre esélyem, mert 9-10 körüli az unokatesóm és a múltkori ebédnél is ott volt vele, játszottak is( mert nem volt korabeli fiú akivel tudott volna beszélgetni), így oda tudnék menni hozzájuk, csatlakoznék. Mostanában kezdett el jobban tetszeni, eddig csak úgy voltam vele, hogy csak jól néz ki, meg kerültem is, nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!