Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy együtt legyünk?
24/L vagyok. Van egy fiú a faluban, aki nagyon tetszik nekem. Ő csak 20 éves. Néhány évvel ezelőtt már akartunk járni... Nagyon tetszettünk egymásnak, csak az anyja közénk állt. A fiú apja elhagyta őket régen és az anyja a széltől is óvja a kisfiát, gondolom azért, mert csak ő van neki. Nagyon elkezdett utálni engem, mikor a fiú elmondta neki, hogy együtt vagyunk és a fiúval is állandóan kiabált és veszekedett, ezért úgy döntöttem, hogy inkább hagyom a kapcsolatot a fiú érdekében, mert az anyja egy igazi házisárkánnyá változott. Nagyon szeretett a fiú és én is őt. Azóta már volt 1-2 kapcsolatom, de nem tudom Őt elfelejteni, még mindig újrakezdeném vele. Sajnos nem tudom, Ő hogyan érez, mert nem szoktunk beszélgetni, csak köszönünk, ha találkozunk; de abból ahogy rám néz, úgy látom, még ő is érez valamit. Igaz, hogy 20 éves, de ne egy tipikus idióta korabelit képzeljetek el. Komoly gondolkodású, nam az a csajról csajra szálló típus. Nem tudom, hogy azóta volt-e barátnője vagy hogy most van-e, FB-n nem oszt meg ilyesmit, másoktól meg nem akarok ezután kérdezősködni.
Szerintetek van esélye a dolognak vagy jobb, ha inkább hagyom és csendben szenvedek?
Még mindig az anyukájával él, úgyhogy szerintem az anyuka részéről a helyzet nem változna...
Köszönöm annak, aki végigolvasta és előre is megköszönöm a hasznos válaszokat.
Szia! Nem tudom, milyen lehet pontosan az anyuka, de én már megtanultam azt, hogy anyós (jó, ez esetben tudom, hogy még nem arról van szó, de hasonló) SOHA ne álljon két ember közé. Nem szabad hagyni!!!! Szerintem először beszélj a sráccal, hogy ő most hogyan érez, hogyan gondolja, és ha ő is szeretné Veled, akkor vagy ő álljon a lábára és egyedül beszélje meg az anyjával vagy menjetek oda hozzá ketten és beszéljétek meg együtt, hármasban a dolgot. Persze mindenképp nyugodtan, nem veszekedve. Hátha jobb látásra lehet bírni az anyukát. Főleg, ha látja hogy szeretitek egymást és még mindig komolyan gondoljátok. Fel kell hogy fogja egyszer mindenképp, hogy az ő kicsi fia felnőtt és attól még, hogy van barátnője, nem veszítette el, ugyanúgy megmarad a "kicsi fiaként" csak megváltozik egy kicsit a helyzet. Ha viszont veszekedés lenne, mert az anyuka nem akarja elfogadni, akkor ha a fiú és Te is nagyon szeretitek egymást, a helyetekben akkor is együtt maradnék. Még egyszer ne válasszon el titeket egymástól! Majd beletörődik, bele KELL, hogy törődjön! Ha viszont a fiú nem akarja, akkor el kell viselned és túl kell tenned magad rajta.
De szurkolok Neked/ Nektek! Sok sikert!;)
1. Köszönöm a válaszod :) Természetesen ha a fiú nem akarja már, nem akaszkodnék rá.
2.Gondolom mivel nem volt apukája, nagyon anyás lett, azért nem mer úgymond szembeszállni vele.
3. Igen, akkor még csak 17 volt.
4. Kedves voltam mindig is a nőhöz, azelőtt is, hogy a fia képbe került volna. El nem hinnétek, milyen hihetetlen mézes-mázos az utcán velem. Mintha mi se történt volna, miután szakítottunk. Amúgy a fiának meg mindenféle rongynak elhordott engem.
Akkoriben is mondta neki a fiú, hogy beszéljük meg hármasban, de az anyja hallani sem akart róla, arról sem, hogy velem szóba kelljen állnia... :(
Még ha segítenétek egy picit... :)
Úgy tűnik, fb-n kell írnom neki, mert csak nagyon ritkán találkozunk, de nem tudom, mit írhatnék a levélben. Nem akarom rögtön ezzel letámadni, de lövésem sincs, mivel indíthatnék. Mióta szakítottunk, azóta nem beszélgettünk... Kicsit zavarban vagyok.
Ne nézzetek hülyének, nam vagyok az a nyuszi típus, megmondok bárkinek dolgokat, de ez most annyira más és nem akarom elszúrni...
Köszönöm :)
Ment a zöld kéz mindenkinek. 1., neked 3x is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!