Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy együtt legyünk?
24/L vagyok. Van egy fiú a faluban, aki nagyon tetszik nekem. Ő csak 20 éves. Néhány évvel ezelőtt már akartunk járni... Nagyon tetszettünk egymásnak, csak az anyja közénk állt. A fiú apja elhagyta őket régen és az anyja a széltől is óvja a kisfiát, gondolom azért, mert csak ő van neki. Nagyon elkezdett utálni engem, mikor a fiú elmondta neki, hogy együtt vagyunk és a fiúval is állandóan kiabált és veszekedett, ezért úgy döntöttem, hogy inkább hagyom a kapcsolatot a fiú érdekében, mert az anyja egy igazi házisárkánnyá változott. Nagyon szeretett a fiú és én is őt. Azóta már volt 1-2 kapcsolatom, de nem tudom Őt elfelejteni, még mindig újrakezdeném vele. Sajnos nem tudom, Ő hogyan érez, mert nem szoktunk beszélgetni, csak köszönünk, ha találkozunk; de abból ahogy rám néz, úgy látom, még ő is érez valamit. Igaz, hogy 20 éves, de ne egy tipikus idióta korabelit képzeljetek el. Komoly gondolkodású, nam az a csajról csajra szálló típus. Nem tudom, hogy azóta volt-e barátnője vagy hogy most van-e, FB-n nem oszt meg ilyesmit, másoktól meg nem akarok ezután kérdezősködni.
Szerintetek van esélye a dolognak vagy jobb, ha inkább hagyom és csendben szenvedek?
Még mindig az anyukájával él, úgyhogy szerintem az anyuka részéről a helyzet nem változna...
Köszönöm annak, aki végigolvasta és előre is megköszönöm a hasznos válaszokat.
Köszi :)
Írtam neki. Épp fent volt és tökre örült :)
Egyelőre nem volt szó arról, hogy van-e valakije, de remélem hamarosan ezt is megtudom :)
Köszi a bíztatást, egy ideje már rágódtam a dolgon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!