Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lenne a baj? (Lent kifejtve)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a baj? (Lent kifejtve)

Figyelt kérdés
Egyik nap elhívtak a haverok inni, cigizni, utcára. Nekem a 7 órás busszal haza kellett mennem, (kb fél hétkor kezdődött az egész), szóval a haverom elkísért a buszmegállóba. Útközben találkoztam a barátnőmmel, aki engem amolyan "jófiúnak" tart, és nem kis megütközés és megrökönyödés lenne neki, ha azt hallaná, hogy ilyesmi bulikba járok, cigizek, piálok (ez nem így van, de mindjárt folytatom, és akkor majd kiderül, hogy ezt miért írtam). Szóval, jött a barátnőm szembe az ő barátnőjével, és haverom leszólította, hogy "hé, nem jössz inni?", ő meg mondta, hogy "nem kösz...". Később felszállt ő is ugyanarra a buszra a barátnőjével együtt, amire én is, még egyszer bocsánatot kértem tőle, ő meg megkérdezte, hogy miért nem mentem vele piálni, én meg azt mondtam, hogy én nem vagyok olyan. Ez volt az utolsó találkozásunk június 12-e óta. Azóta próbáltam hívni, nem vette fel, írtam sms-t, nem válaszolt, írtam neki iwiwen, nem válaszolt. Ennyire kiborította volna?
2009. júl. 21. 18:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és 14/F vagyok.
2009. júl. 21. 18:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Akadhatnak némi félreértések a hosszú mondatok kapcsán...

Újra leírnám onnantól, hogy "nem kösz...":

Később felszállt a barátnőm is ugyanarra a buszra a barátnőjével együtt, amire én is. Még egyszer bocsánatot kértem tőle, ő meg megkérdezte, hogy miért nem mentem a haverommal piálni, én erre azt mondtam, hogy én nem vagyok olyan. Ez volt az utolsó találkozásunk június 12-e óta. Azóta próbáltam hívni, nem vette fel, írtam sms-t, nem válaszolt, írtam neki iwiwen, nem válaszolt. Ennyire kiborította volna?

2009. júl. 21. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:

mert hazudtál neki...inkább mentél volna el, és utána megbeszélitek...de tudta, hogy nem mondasz igazat...és megsértődött... ezt már ba**hatod... sry :(

16/F

ui.: nekem nem volt oan bnőm, akit zavarna a piálásom, az alkalmi dohányzásom...mindig szoktam velük inni :D persze akkor nem visszük túlzásba, csak kúltúrált keretek között

2009. júl. 21. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:

mármint a haverodat, vagy a barátnődet borította ki?

nemegészen értem. szóval inni mentetek a haveroddal, jött a csajod, és haverod megkérdezte tőlük, h mennek e inni. barátnőd aztmondta h nem. aztán te odamentél hozzá, és bocsánatot kértél tőle.

és aztán elmentél inni?

vagy vele maradtál, vagy milett?

2009. júl. 21. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:

jaértem, szóval nemmentél el haveroddal, a csajoddal maradtál.

ésakkor azóta nemkeres?

nemértem én azt a lányt:D

lehet sejtette h átvágtad,.

2009. júl. 21. 18:16
 6/6 A kérdező kommentje:
3., 2.! A buszról leszálltam, a bnőm ment tovább az ő bnőjével.
2009. júl. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!