Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit mondotok erre? A barátom nagyon kiakasztott ezzel.
Figyelt kérdés
a haverjai olyanok hogy szó nélkül 10-11kor jönnek hozzá beszélgetni(általában ottvagyok énis),mert ők akkor vannak fent.és akkor hivogatják el bicajozni stb.és tudják hogy általába vele vagyok.ésmár nemegyszer volt igy,hogy már vacsoráztunk ,pihentünk és beállítanak.aztánmultkor már mikor ugyanigy történt sirtam,mertmárelegem volt hogy mindig ez van,akkor is persze hivták el..én mondtam hogynemmegyek,mertén velük nemvagyok szivesen.aztán mondtam hogy ez mekkora gerinctelenség hogy szó nélkül ilyenkorállítanak be,mertmár nemszingli..és akkor annyiraideges lett hogy püfölte a falatés azt mondta nekik hogy nemmehet ki,hogy ne legyek mégjobban ideges..merthogy ha ő akkor menni akar akkor miért ne mehetne..ezt állítja ő.és szerinte ő papucs ez miatt.de miért nem mondta azt,hogy most a barátnőmmel vagyok,majd máskor,és talánnem ilyenkor.én az ő helyébe megtettem volna érte.aztán ma is megbeszéltem egy talit a barátnőmmel este,de nem mondtam biztosra,mert este ér haza a barátom és hogy vele lehessek.ezt mondtam a barátomnak hogyén érte lemondom,aztánmondta hogy ne zsarolgassam,menjek oda ahova akarok,miattam ne mondja le,mert ő is aztcsináljá amitő akarna meg odamenne ahova ő akarna.na mondom itt mondtad ki hogy te értem eztnem mondanád le,én pediglemondom máskorra.és összevesztünk.nemtudom hova tenni ezt a fajta viselkedését,elköszöntem tőle és rányomtam a telefont.mostezzzel mit kezdjek,mit csináljak?ez igy nem mehettovább..de ő annnyira a saját igazát hajtja hiába mondanék neki bármit.hogyhát ő ha pl valahova elakarna menni akkor miért ne mehetne stb. szöveg...és amugy én soha nem tiltottam meg neki hogyne találkozzon a haverjaival..18/L,20/F bocsihogy hosszu lett..
Én a pasit pártolom. A kérdező egy gyerekes idióta. Semmi több. A kuka kategória, amit elsőnek szanál ki egy értemes férfi. Totál gyerekes dolog ez a "jajj én lemondom a barátokat érte". Néha a párod, néha a haverok.
Szóval itt a gyerekes maximum te vagy kérdező. Egy gyerekes hisztis p*csa.
2012. aug. 12. 18:53
14/16 A kérdező kommentje:
méghogy kuka kategória :) szerintem nincs jogod ilyen rondán beszélni egy emberről,lehet te sem vagy több:)
2012. aug. 12. 19:28
15/16 anonim válasza:
Nálad biztosan, hisz én nem jövök össze csak azért egy lánnyal, mert legyen valaki, aztán majd lesz valami.
2012. aug. 12. 20:38
16/16 anonim válasza:
Szerintem te teljesen másképp képzeled el a kapcsolatot, mint ő. Kellenek a kompromisszumok, de ezeknek maguktól kellen jönni, konfliktusok nélkül.
Mi is elég sok időt töltünk együtt, de barátokra is marad idő, beosztjuk.
Neki fontos a szabadság, hogy azt csináljon amit akar, ne szóljon bele senki és megbeszélni se kelljen senkivel. Neked meg fontos lenne, hogy megbeszéljétek a dolgokat. Keress valaki olyat, aki ugyanígy gondolja, mert vele nem lesz jobb a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!