Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit mondotok erre? A barátom nagyon kiakasztott ezzel.
Figyelt kérdés
a haverjai olyanok hogy szó nélkül 10-11kor jönnek hozzá beszélgetni(általában ottvagyok énis),mert ők akkor vannak fent.és akkor hivogatják el bicajozni stb.és tudják hogy általába vele vagyok.ésmár nemegyszer volt igy,hogy már vacsoráztunk ,pihentünk és beállítanak.aztánmultkor már mikor ugyanigy történt sirtam,mertmárelegem volt hogy mindig ez van,akkor is persze hivták el..én mondtam hogynemmegyek,mertén velük nemvagyok szivesen.aztán mondtam hogy ez mekkora gerinctelenség hogy szó nélkül ilyenkorállítanak be,mertmár nemszingli..és akkor annyiraideges lett hogy püfölte a falatés azt mondta nekik hogy nemmehet ki,hogy ne legyek mégjobban ideges..merthogy ha ő akkor menni akar akkor miért ne mehetne..ezt állítja ő.és szerinte ő papucs ez miatt.de miért nem mondta azt,hogy most a barátnőmmel vagyok,majd máskor,és talánnem ilyenkor.én az ő helyébe megtettem volna érte.aztán ma is megbeszéltem egy talit a barátnőmmel este,de nem mondtam biztosra,mert este ér haza a barátom és hogy vele lehessek.ezt mondtam a barátomnak hogyén érte lemondom,aztánmondta hogy ne zsarolgassam,menjek oda ahova akarok,miattam ne mondja le,mert ő is aztcsináljá amitő akarna meg odamenne ahova ő akarna.na mondom itt mondtad ki hogy te értem eztnem mondanád le,én pediglemondom máskorra.és összevesztünk.nemtudom hova tenni ezt a fajta viselkedését,elköszöntem tőle és rányomtam a telefont.mostezzzel mit kezdjek,mit csináljak?ez igy nem mehettovább..de ő annnyira a saját igazát hajtja hiába mondanék neki bármit.hogyhát ő ha pl valahova elakarna menni akkor miért ne mehetne stb. szöveg...és amugy én soha nem tiltottam meg neki hogyne találkozzon a haverjaival..18/L,20/F bocsihogy hosszu lett..
Keress férfit ne kisfiúkkal próbálkozz.Egyetértek veled amúgy.
2012. aug. 12. 17:18
2/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy agyilag teljesne éretlen ezt már más is mondta mikormáskor is veszekedtünk...meg mindenben kinyilvánul..de ő kineveti azokat akik őt gyerekesnek mondják,meg a barátai is azok amugy..és aztmondja hogy inkább lesz gyerekes mint komoly búrabszott ember...és az a baj hiába mondok neki bármitő egyszerűen nem érti meg.amitelőször irtam eseten is ő volt kiakadva,de hogy ha jólesett volna neki kimennie,meg korlátozom őt-.-,meghogy én ilyeneken problémázok..szóval teljesen tanácstalan vagyok!
2012. aug. 12. 17:27
3/16 anonim válasza:
Esküszöm háromszor álltam neki elolvasni és nem értem a mondatokat, összefüggéstelen, sz@r az egész!
Amit kivettem belőle az az, hogy az ember nem tulajdon így nincs igazad a barátodat illetően mert oda megy ahova akar csak egyszerűen nincs tekintettel rád de senki nem mondta, hogy minden áron vele kell lenned.
2012. aug. 12. 17:30
4/16 anonim válasza:
Egyetértek veled, DE!
Soha nem vezet jóra ha így adod elő a dolgot!!!
Mond neki azt hogy nem a találkozásokkal van bajod, hanem a mikorisággal, és ha ez gyakori is akkor a mennyiséggel!! Párodnak is gondolom van szabanapja, beszéljétek meg hogy egyszer veled van, máskor meg a haverokkal!mond meg neki, hogy attól amiért néha lemondja a haverjait, nem papucs!!! De ha ő ennyit se tenne meg érted, elgondolkoznék hogy mennyire szeret?!?!?!
Fiatalok vagytok mindketten , szerintem nem baj ha nem vagytok folyton "egymás nyakán"! Éljetek, legyetek külön is.... Barátokkal..... És így nem fogjátok megunni egymást!!!!
Tapasztalat!!!!!: neked sem kell mindig előtérbe helyezned a barátod!!! A szerelem nem tart örökké, egy jó barátság igen!!!!!(nekem volt olyan barátnőm akivel emiatt szakadt meg a barátság, mert folyton lemondtam, hogy a párommal lehessek... Ennek több éve, és persze szakítás lett a vége az akkori párommal!!!
Szóval: beszélj vele érthetően hogy téged mi az ami bánt!!!
Sok sikert!!!!
2012. aug. 12. 17:31
5/16 A kérdező kommentje:
én visszaolvastam és értettem:) és egy szóval sem mondtam ilyethogy csak velem lehethisz ottirtam hogy nem korlátozom mostis a haverjával van :):):):):):)
2012. aug. 12. 17:31
6/16 A kérdező kommentje:
ezt elfelejtettem mondani,hogy akkor mondtam neki hogy nem az zavar hogy jönnek,mert menjen velük..hanem hogy ilyenkor szónélkül beállítanak!ésakkor neki ez volt a mondandója hogy akkor én ezt mondjam nekik..
2012. aug. 12. 17:33
7/16 anonim válasza:
Mindenképp meg kell próbálnotok megbeszélni, hogy mire vágytok és meg kell próbálni egy arany középutat találni. Amit amúgy nagyon nehéz, vagy nincs is. Mondd el neki, hogy egy párkapcsolatban kompromisszumot kell kötni és ha neki ez nem megy, akkor vége kell legyen. Csak kikészíted magad teljesen. Ami nem megy nem szabad erőltetni.
2012. aug. 12. 17:35
8/16 A kérdező kommentje:
mostis egy ismerőssel vagyok,ő meg haverjával:)én azt gondoltam,ma ugy is este ér haza,elmegyek hozzá,holnap ugysem tudunk együtt lenni holnap találkoztam volna azzal a barátnőmmel:)
2012. aug. 12. 17:36
9/16 anonim válasza:
Hagyd a fenébe a gyereket, ha nem érti meg, amit mondasz.
Te meg próbáld meg a nem egybeírandó szavakat külön írni, mert így iszonyat......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!