Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a dologból valami?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit kb. 3 hónapja kiszemeltem magamnak, hihetetlenül jóképű! Mivel én nem vagyok külsőre túl szép(persze "bányarém" sem) , csinos sem vagyok igazán, ezért nem sok esélyt adtam a dolognak. Míg a legutóbbi bulin a haverok szóltak, hogy engem nézett a srác, és nem először...és tényleg! többször találkozott a tekintetünk, és mosolygott is. :) Sajnos ennyi volt eddig, de azért első körben nem rossz teljesítmény! :)

Véleményeket, tanácsokat várok! Elsősorban, hogy van e esélyem? Mit tegyek legközelebb? stb.

( Nagyon fontos lenne, és megkérek mindenkit, hogy aki fikázni akarja a kérdést vagy a helyzetet, az tartsa meg magának a véleményét! köszönöm! )

2009. júl. 21. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne egy kicsit több önbizalmad is főleg ha észrevettétek hogy te is tetszel neki... Várd meg míg ő közeledik feléd de keresd vele a szemkontaktust és ha mosolyog, mosolyogj vissza ré te is :)
2009. júl. 21. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szemezett veled azaz figyelt téged és rád mosolygott, akkor szerintem bejössz neki és van nála esélyed.

Csak probálj meg többször belefutni, köszönj és mosolyogj rá.

Ha esetleg tudsz akkor beszélj vele stb:PPl:Hogy vagy , nem e lesz valami buli mostanság ..:)

2009. júl. 21. 16:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Igyekszem összeszedni az önbizalmam, bár ezzel a sráccal szemben elég nehéz! :) Ja, és elfelejtettem írni, hogy én is visszamosolyogtam rá... :)

Köszönöm a választ! :)

2009. júl. 21. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
több ÖNBIZALOM!!!
2009. júl. 23. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Indulj ki magadból,Te rámosolyognál egy idegenre, aki nem szimpi,vagy tökre nem jön be Neked? :) Ugye hogy nem! Sok sikert!
2009. júl. 23. 19:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. júl. 23. 20:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát...ez a nap is eljött, ma újra láthatom! :)

remélem minden rendben lesz...

2009. aug. 1. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!